Günlük Bazı Şeyler..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Canım Ebru’m benim ya. Keşke seni mutlu etme şansım olsa, keşke bu günü aklından silme keşke yaşanmamış sayma ve ben bu hakkımı sana kullansam.

Anne olmak hayattın en zor ve kutsal görev çünkü kalbinden ve omuzlarından hiç düşürmediğin bir yük var , ömür boyunca taşıdığın.

Allah diğer çocuklarına ömür versin. Onların mutluluklarıyla yaşatsın seni gözlerin onların gururla dolsun, ıslansın..

Seni çok seviyorum ve elimden sadece bu geliyor.

Canım Barış, aramızda belki yüzlerce kilometre varken kelimelerinin kalbime dokunması şu anda aynada kendimi görmem gibi gerçek.
Ben bunu kabulleneli çok oldu, bugünü özgür bırakalı.Şöyle düşündüm hep emanetti bana ve ben onu epey erken teslim ettim bana verene.Çok olgunca bir kabulleniş bu ama bana ihtiyacı olan var daha.Anne olunca egoistlik yapamıyorsun.
Hakkımı kullansam diyorsun ya, benim yanımda oldun ve bunu iliklerime kadar hissettirdin ne mutlu bana.Bazen bataklık gibi bir yalnızlığın ve boşluğun içinde buluyorum kendimi öyle bir anda okudum yazdıklarını.Ne iyi geldin.Temennilerinin içtenliği sıcacık, çook teşekkür ederim.
Bende seni seviyorum, güzel adamsın hemde çook Noah

Kapının altından gelen soğuk gibisin, kaktüslere sarılmam ondan.

Huzursuzluk makamı ve kayda değer hiçbir şey yok.

Uyanılmamış rüya olmalı belki de bazı şeyler
Keşke atılsak dünyadan, gözüm hiçbir şey görmüyor artık

yirmibirocakyirmi'

Kuşlara işin düştü Nef' , kanatlarına değil omzuna..

Hani iki elin birbirine değdi değecek yakınlıkta olan sınırı var ya.İşte oraya ne güzel duvarlar ördüm ben.Betonuna da bir güzel astar çektim.Harikasın Nef'.

gözlerine dizdiğin ağaçları sökemiyorum yerinden.öyle köklü ki.
ellerinden yardım istiyorum.olmuyor, tutamıyorum.çok üşüyorum.

şubatınaltısındaneydibunef'

saçlarım omuzlarına fısıldıyor, beni duyacak gibi gör ~

Çektiğin içlerdi duvarlarımı yıkan.

çarşambanınonikisişubat'

bir gülün rüzgarına takıl da gel , bir karıncanın omuzlarına asıl da gel ~

ondokuzelliüç'

hiçbir şeyin önemli olmadığını anlıyorum, bir ayva ağacının altında..mevsim aşırı sessizlik bu . .

azbirzamankaldışubatonüçbitimine'

ağzımın kenarında, senden kalan lacivert bir nefes ~

banabirazrenkverlerdenşubatonyedi'

yolculuğa çıkayım diyorum. içimdeki zeytin yeşili izinden ayrılamıyorum.

şubatyirmininistanbulundan'

yüzümle yüzün arasındaki o mesafe ~

şubatbitmelidediğimbirşubatakşamı'

Geri