Bazı oyuncular neden figüranlıktan kurtulamıyor?

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Mesela bizim mahallede bir amca var bu amca son 10 yıldır oyunculuk yapar ama hep figüran olarak..
Ondan bir tane daha eleman var onun da tipi biraz düzgün diye hollywod hayalleri kuruyor brad pitt i taklit ediyor ama bu adamda hep figüran neden sizce?

Yani dostum sana tiyatrodan yetişen o kadar isim sayabilirim ki şuan mevcut dizilerde figüranlığı bırak yer bile bulamıyorlar.
Yani şimdi sizin mahallede ki 10 senelik figüran amcadan ne bekliyorsun anlamadım ben?
Bir Haluk Bilginer bir Çetin Tekindor, ne bileyim bir Erdal Beşikcioğlu falan mı? Bence sen bir sal amcayı.

Tipi düzgün, yetenekli genç arkadaş içinse; bir yaz dizisinde yardımcı erkek oyunculuğa kadar yükselme imkanı var.
Donunu kendi getirecekse, öpüşme sahnesi de bağlar kariyerini zirvede noktalarız. Hoolywood hayallerinide bırakıp, sanayide adam akıllı bir iş bulsun. pez*venge bak brad bitt'i taklit ediyormuş.

Son düzenleme:
İnsanlar sürekli kendini geliştirir. Yada "zaten her şeyi bildiğini sanıp" yerinde sayar.

Bıraksın bu işleri ayvalıkta yazlık alsın

Kim yakışıklı adam mı?​

Yani dostum sana tiyatrodan yetişen o kadar isim sayabilirim ki şuan mevcut dizilerde figüranlığı bırak yer bile bulamıyorlar.
Yani şimdi sizin mahallede ki 10 senelik figüran amcadan ne bekliyorsun anlamadım ben?
Bir Haluk Bilginer bir Çetin Tekindor, ne bileyim bir Erdal Beşikcioğlu falan mı? Bence sen bir sal amcayı.

Tipi düzgün, yetenekli genç arkadaş içinse; bir yaz dizisinde yardımcı erkek oyunculuğa kadar yükselme imkanı var.
Donunu kendi getirecekse, öpüşme sahnesi de bağlar kariyerini zirvede noktalarız. Hoolywood hayallerinide bırakıp, sanayide adam akıllı bir iş bulsun. pez*venge bak brad bitt'i taklit ediyormuş.

Bahsettiğim amca youtube kanalına oyunculuk ile ilgili videolar atıyor..Bazende çocuklara masal anlatıyor..Fakat izlenme sayısı 500 ü geçmiyor..Fakat buna rağmen amca yılmıyor..Açıkçası ne olacağını bende bilmiyorum...

Eli yüzü düzgün diye Brad pitt i taklit eden elemanın ise hem tiktok hem de youtube kanalı var..Kendisi dirayetli olduğunu sansa da figüranlıktn öteye gidemiyor..Joker i evde tek başınayı yada sherlock holmes u de taklit ediyor...Ama adamsa tam yazlık dizisi oyuncusu tipi var..Nasıl anladın bilmiyorum ama.. :POm2j7:

Ölünce yeniden başlatan bilgisayar oyunu değil ki level yükselsin. Yetenek var, vizyon var, eğitim var, şan var, var oğlu var, bir tek bize yok güzel şeyler.

Dayisi yoktur.
Ya da yönetmenin kapisindan gecmemistir.s

Banane yakışıklı çocukken amca için dedim.

Geri