Bazı keywordslerde hukuki süreç

Konu sahibi son olarak 84 gün önce görüldü
Firmam tarafından uyarı aldım belkide 1 hafta oldu uyarı alalı ama bugün siteye bakınca fark ettim suspend olduğunu .

Cinsel, yetişkin, evli gibi sohbet sitelerine dair hukuki süreç olduğunu, tarafımıza bilgi geldiğini ve bu nedenle suspend edildiğini söyledi. Hal böyleyken ; eğer tüm sorumluluğu kabul ediyorsanız suspendiniz açılır dedi. Şuan keywordsleri değiştirdim ve suspendleri açtırdım fakat daha önce böyle bir olay yaşayan oldu mu ?

Şimdi Söyle Bir Durum. Malum Umut Biliyorsun Bende Yıllardır Adult Cinsel Domain Kasarım Malum Uyarı Sana Veya Host Aldiğin Kişiye Gelir . Eğer An İtibari Domaındeki İçerıklerı Bir başka Domaine Taşimazsan O Zaman Hosting Sahibi Tarafından Supsend Edilir. Akabinde Senin Siten Oyle Olmuş. Çünku TÜRK TELEKOM Kaparsa Mahkeme Kararı İle Kapatıldı Diye Not Düser. Tıpkı Şuan Geveze.net ın Weblerinde Olduğu Gibi.. Özellikle Sanırım Hopst Sahibi İle Görüştün. :)Bence Ona Uyarı Geldi.

Firmam tarafından uyarı aldım belkide 1 hafta oldu uyarı alalı ama bugün siteye bakınca fark ettim suspend olduğunu .

Cinsel, yetişkin, evli gibi sohbet sitelerine dair hukuki süreç olduğunu, tarafımıza bilgi geldiğini ve bu nedenle suspend edildiğini söyledi. Hal böyleyken ; eğer tüm sorumluluğu kabul ediyorsanız suspendiniz açılır dedi. Şuan keywordsleri değiştirdim ve suspendleri açtırdım fakat daha önce böyle bir olay yaşayan oldu mu ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şimdi Söyle Bir Durum. Malum Umut Biliyorsun Bende Yıllardır Adult Cinsel Domain Kasarım Malum Uyarı Sana Veya Host Aldiğin Kişiye Gelir . Eğer An İtibari Domaındeki İçerıklerı Bir başka Domaine Taşimazsan O Zaman Hosting Sahibi Tarafından Supsend Edilir. Akabinde Senin Siten Oyle Olmuş. Çünku TÜRK TELEKOM Kaparsa Mahkeme Kararı İle Kapatıldı Diye Not Düser. Tıpkı Şuan Geveze.net ın Weblerinde Olduğu Gibi..

Aynen, cinsel zaten yasakta. Benim içeriğimde yok sadece keywords olaraktı. Onada uyarı verdiler başımızı ağrıtmaya gerek yok, saldım hepsini. Bu saatten sonrada düzen tutmaz zaten çöplüğe atılmalık :D

O Konuda Üzerime Rakip Tanımıyorum Jaqen ( Erkurt ) Haric. Çünku Ben Ne Oğrendıysem Ondan Öğrendim.

En Iyısını Yapmıssın :p

Aynen, cinsel zaten yasakta. Benim içeriğimde yok sadece keywords olaraktı. Onada uyarı verdiler başımızı ağrıtmaya gerek yok, saldım hepsini. Bu saatten sonrada düzen tutmaz zaten çöplüğe atılmalık :D

Geri