Bazı Kafelerin Müşterilerinden Isıtıcı Ücreti Talep Ettiği İddiası Sosyal Medyanın Gündeminde

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Yaşamdan Kesitler
Uçuk tabi gerekli adımları atacaklar reis vatandaşların enflasyona ezdirmeyecek
Gördük bugün hangi adımları attığını. Zamlar muhalefetin şişirdiği kadar değil, biz zaten gereken indirimi baştan yaptık dedi ve noktayı koydu. Bak sen dahi abartıyorsun iba, reisin göğsüyle yumaşatıp yapmış zamları ve herhangi bir desteğe gerek yokmuş. Demedim mi ben sana avcunu yalarsın diye. Bak gene haklı çıktım. Bu ara unutmadan söyleyeyim, senin bakan efendi Londra'ya gidip dij mihraklara bize para verin diye yalvardı haberin ola. Onlara bayağı vaatlerde bulundu sana da zamlarla geçin dedi.

Gördük bugün hangi adımları attığını. Zamlar muhalefetin şişirdiği kadar değil, biz zaten gereken indirimi baştan yaptık dedi ve noktayı koydu. Bak sen dahi abartıyorsun iba, reisin göğsüyle yumaşatıp yapmış zamları ve herhangi bir desteğe gerek yokmuş. Demedim mi ben sana avcunu yalarsın diye. Bak gene haklı çıktım. Bu ara unutmadan söyleyeyim, senin bakan efendi Londra'ya gidip dij mihraklara bize para verin diye yalvardı haberin ola. Onlara bayağı vaatlerde bulundu sana da zamlarla geçin dedi.
CHP olsa daha fazla zam yapardı örnek İstanbul belediyesi her ay düzenli zam yapıyor

Ya Cafe ısıtıcısından Buraya nasıl geliyorsunuz hayret bişey ya.

CHP olsa daha fazla zam yapardı örnek İstanbul belediyesi her ay düzenli zam yapıyor
Kıvırma şimdi ayıp oluyor. Zamlar fahiş yükseklikte farkındalar çözüm getirecekler diyen sendin ve bugün zamlar abartılıyor deyince birden geri adım attın ve suçu gene muhalefete yükledin.
Bu kadarmı biat ediyorsun adama? Biraz da kendini düşün.

Kıvırma şimdi ayıp oluyor. Zamlar fahiş yükseklikte farkındalar çözüm getirecekler diyen sendin ve bugün zamlar abartılıyor deyince birden geri adım attın ve suçu gene muhalefete yükledin.
Bu kadarmı biat ediyorsun adama? Biraz da kendini düşün.
Ben ülkemi düşünüyorum

Aradaki fark ne? Sanki fazla kullandın damı fazla geldi? Veya neden farkındalar bir çözüm bulacaklar, halkı enflasyona ezdirmeyecekler diye yazdın?
Ya Avrupa'da enerji krizi var, sen ne konuşuyorsun Almanya'da durum daha kötü her şeyin farkındayız

1000 tl gelen dukkana 2500tl gelirse adam da hakli.

Esnafa hak veriyorum.

İçin ısınmıyor ise faturayı kimseye kesemezsin Sebastian.

Kesiyolar sebastian

Hayati zorlastiriyosunuz, yeterince zor degilmis gibi..

Geri