Bazı kadınların forumda yazılanları üzerine alınması.

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
var böyle birkaç tip:( random atıyorsun, üzerine alınıyor. küçücük bi gülücük atıyorsun, üzerine alınıyor.dlkfjg HAYIR ARKADAŞIM, HER GÖNDERME, HER OLUMSUZ ŞEY SENİNLE ALAKALI DEĞİL..............
Hele olumlu şeyler, hiç değil.

Alıngan olmayan kadın var mı ya vay anasını avradını..

Kadınlar üzerine genellemede veyahut bir atıfta bulunuyorsanız;hani doğal olarak forumda bulunan kadın kullanıcılar da var.Bu da otomatik olarak onlara cevap hakkı doğuruyor.Ha siz reel hayatınızda bulunan bir kadından bahsederek yazıya döküyorsanız;reel hayatınızdan olduğunu belirterek bu durumdan da sıyrılabilirsiniz.Sns.

bana mı bakıyorsun ne bakıyorsun ya

forumda fazla takilmanin yan etkileri bunlar

hiç alakam olmayan şeylerde bile acaba demisligim oldu.

kafana takılan bişey olursa sor

Bi tek kadınlar mı? Erkekler de alınıyor. Demek ki bazı konularda nokta atışı yapıyoruz jfkdj

Yazan kişiye göre de değişen bir durumdur. A kişisi ile aramda daha önce herhangi bir husumet ve bir aşk mevzusu yaşanmadıysa benim yazdığım hiç bir cümleyi üzerine almaz. Ama husumet veya aşk yaşadığı biri ise bunu üzerine alması da gayet normaldir. O yüzden ben yazdım neden üstüne alınıyorsun, kadınlar alıngan, her şeyi üstüne alınıyorsun demek de saçmadır.

Direkt söylenen bir şey varsa isim vermeden tabi üzerine alınabilir herkes ben dahil. Konunun kime gittiği bellidir yani anlaşılabilen cümleler kurulmuşsa.
Uzun süredir run'ın verdiği taktikle forumdayım gerçi... Eğer alıntı,etiket yoksa beni bağlamıyor konu. Ya da gelip özelimde benimle tartışmıyorsa.
O kadar huzur dolu oluyor ki insan anlatamam.... Hiiç takılmıyorum -ağlıyo- alınmıyorum -küsüyo-
Bu arada ben de öyle davranmaya çalışıyorum. -deniyo-

üzerine alinacagin laflar belli ortaya söylenen laflar belli. en kirlisi de direk sana söylenmiş olduğu belli olan lafı "aaaa ama ben sana söylememiştim ki yaaa" denmesi. he gülüm.....

herkes her yazıyı üzerine alınabilir
benim bu konuda kafam çok rahat
kimin kime yazdığını anlamıyorum üzerime de alınmıyorum
bir yazıyı üzerime alınmam için "heeee demek bunu bana söylemiş" diye düşündürecek kadar açık yazmanız lazım

Son düzenleme:
Geri