Bazı insanlarla sırf ayıp olmasın diye konuşuyor musun?

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
İş ortamında ise nezaketen konuşur, selamlaşırım ancak özel yaşamda tavrım nettir ve kimse ile laf olsun diye iletişim kurmam.

Hayatımdan çıkarma lüksüm olmadıklarımla mecburen aynı ortamda bulunduğumda konuşuyorum.

Denerim, ortak bir yönümüz hiç yoksa sade gülümserim.

benle mesela kimse ayıp olmasın diye konuşmasın, konuşursa ayıp

Ne yazık ki, zaten çalışıyorsanız ister istemez buna maruz kalıyorsunuz. Bunun dışında özel hayatımda akraba kısmında bunu yaşıyorum. Geri kalan arkadaş eş dost elbette hayır.

yazın yazın kiminle öylesine konuşmamız gerektiğini öğrenmiş olalım
ben konuştuğum herkese değer veririm zaten vermezsem konusmam

Tabii hayatımızda var olan herkes aynı oranda değer verdiğimiz insanlardan oluşmuyor. Yani bunu dengeleyebilmek büyük beceri ben o kadar beceri sahibi değilim. Bazı insanlarla elbette nezaketen diyalog kuruyorum. Sorusunu, selamını havada bırakmıyorum. Fakat bazı insanlarla da diyalog hiç bitmesin istiyorum.

hahah hayir. istemedigim hic kimseyle konusmuyorum. terbiyeli mesafemiz veya gormezden gelmemiz vardir, gereksiz nezaketimiz degil.

bu konuda bir iki denemeden sonra çok keskinim umrumda olmaz

Ayıp değilde, nezaketen konuşur cevap veririm. Ama soğuk, kısa, kısa cevaplar veririm.

İş ortamında ise nezaketen konuşur, selamlaşırım ancak özel yaşamda tavrım nettir ve kimse ile laf olsun diye iletişim kurmam.
İş ortamı haricinde kesinlikle tavrım net ve mecburiyet yoksa araya ördüğüm o duvarı kimse aşamaz.

Vallahi hiç sormayın bukomuda çok dertliyim. Mesela sırf ayıp olmasın diye memeleriniz güzel dediklerim oluyor. Hayır kardeşim ben onaycıbaşısı mıyım? Güzel buluyorsan güzeldir, her şeyi bana ne onaylatıyorsunuz.

AAA.

Geri