Bazı insanlar neden hep ''yarım'' kalır?

Konu sahibi son olarak 86 gün önce görüldü
Karşısındaki tam, sağlam değildir…

Aga be.
Bi baska Ben yok güzelim derdine yan.
Diye yazan olursa üzülürüm bilesiniz. :emoji_flushed:

Homosaphien olmak öyle. Zaten yarım doğar. Kedi yavrusu gibi hemen emeklemeye başlayamaz. Her memeli gibi doğası gereği acıkır, anne süt verir doyurur. Bir süre sonra anne sütünden de ayrılır.

Rahimden ayrılma, sütten ayrılma, bunların her biri insan için birer travma.

tamamlanmak sadece biriyle mi olur sorusunu sordurdu bana... ^65

Bu soruyu sana sormaya geldim.!!!!
Çünkü bazı insanlar tamamlanmayı başkalarında arar, kendilerinde değil. Kimi geçmişin yükünü bırakamaz hep geçmişinde takılı kalmıştır, kimi korkularından bir adım ileri gidemez, kimi de sürekli erteler durur cesaret edemez... Bu yarım kalmışlık, sorumluluk alıp korkuya rağmen adım atarak, geçmişi yük olmaktan çıkarıp kendini kabul ettiğinde tamamlanacaktır. Bunun farkına varıp bir adım atabilmek ise yapılacak en büyük cesarettir...

Kişi öncelikle kendini tamamlamalı ve başkasından beklenti içine girmemelidir çünkü hayatta her daim vedalar vardır, ölüm de olur ayrılık da... Bu noktada hep yarım kalma hissi yaşamamak için kendi içinde tamamlanmalıdır.

tek hakikat ölümdür. ben 21 yıldır yarımım. ailenizden birini kaybettiğinizde, bir parçanız da onunla birlikte toprağa giriyor. onun haricinde hiçbir beşere bu anlamı yüklememek gerek.

Moderatör tarafında düzenlendi:
tek hakikat ölümdür. ben 21 yıldır yarımım. ailenizden birini kaybettiğinizde, bir parçanız da onunla birlikte toprağa giriyor. onun haricinde hiçbir beşere bu anlamı yüklememek gerekiyor.
komik bir şey yazmıştır diye konuya girdim yüreğim dağlandı APTAL

Hakan abimizin dediği gibi

Kader gülmeyince gönül ne yapsın

komik bir şey yazmıştır diye konuya girdim yüreğim dağlandı APTAL
bu sabah böyle uyandım....

nmcying-cry.gif

cfgklj öğleden sonra geçer, şeyyapma:*

Bilmem onlara sormak lazim

Yarım değildir,o kadardır.

Geri