Bazı Forum Oyunlarının Saçma Sapan Olması

Konu sahibi son olarak 58 gün önce görüldü
Sizede öyle gelmiyor mu? Bazı başlıklar var harbi çok gereksiz gibi geliyor bana.:D

Yine de herkes için geçerli bir saçmalık tanımı yok sanırım bu tarz oyunlarda. Kimi için kafa dağıtmalık, kimi için zaman kaybı. Asıl mesele, forumun genel ruhunu bozup bozmadığı. Eğer tartışma ve paylaşımın önüne geçiyorsa, orada problem vardır, yok sadece kenarda durup isteyenin oynadığı bir şeyse, ve saçma bulunduysa görmezden gelinebilir. Bazen insanın saçmalayıp kafa dağıtmaya da ihtiyacı oluyor...

Aslında hepsi herkese saçma geliyor ama saçmalık seviyoruz insan olarak.
.. donu olmayan adam çıktı tufan çıkacak dedi millet akın etti gemiye bineceğim diye.
Şimdi forumda son mesaj benim mi senin mi oyunu çok masum değil mi xd

Moderatör tarafında düzenlendi:
Burası saçmalamak için gelinen bir yer, hiçbir şeyi ciddiye almıyorum burada. Bazı istisnası durumlar ve kişiler haricinde.
O yüzden bırakın insanlar kimseyi rahatsız etmeden saçmalasın.
Evet en saçma oyun, yıllardır yazmadığım! Üstteki üyeyi yorumlama.. 74747 yıldır aynı kişiler dönüp dönüp birbirine yorum yapıyor :)
Mutlu olalım, saçma olsun..

Napsinlar yav işte online görünsün forum biraz kıpırdasın diye oluyor öyle şeyler anlamı olmasına gerek yok. Üstteki üyeye sümüğünü sürer misin vs vs nfndn

tam saçmalamayayayım diyom
bi gülme geliyor

messsela?

böyle diyince de başka şeyleri çağrıştırıyor, amaannn...

Ee burada her şey saçma sapan kfjf Ama eğleniyoruz, kimseye zararı olmayan şeyler forum oyunları, salkım’ın son mesajı alırken kime neye zararı olacak :d kfjf

Eee zaten foruma da saçmalamaya giriyoruz. Yoksa researchgate takılırım yani.

Yok be olum ne saçması eğleniyoruz işte şurda, bak bu da benim en sevdiğim oyun konularından;

Alttaki üyenin giydiği çorap markasının kalitesini tahmin et.

Geri