Bayramda Çalışan İnsanlar

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
sendikası olmadığı için hak aramayan arama hakkı olmayan işçinin, iş veren tarafından bu bayramda çalışıcaksın dediğinde hiç bir şekilde itiraz etmeden işe gittiği durum olsa gerek...

bknz ben para basıyorum yemınle ;D

shifte 3 gün izin 2 gün çift mesai yazılandır. bknz ben ;)

şuraya iyi bir acıtasyon dolu mesaj yazayım dedim ama daha sonra neden böyle bir şey yapmak istediğimi sorgulayıp vazgeçtim .s

Hicbiyer hastaneler gibi olamaz.

Bol trafik kazalı, bol inmeli, bol kalp krizli insanların arasına serpiştirilmiş, çenesinde sivilce çıktığı için gelen adam ile adeta bayrama bol seçenekli şeker tepsisinden şeker seçemiyormuş gibi girdim diye açıklama getireceğim konudur.

çalışmadıkları zaman işten kovulma korkusu yaşayan , ekmek peşinde koşan insanlar.

neden kovulma korkusu yaşasın ki.ya mesai çekersin ya izin kullanırsın.
izinli olmayan işe gelmek durumunda olanlarda zorla değil mesaiyle çalışır kısa saat diliminde.

Heh Tıpkı ben ;D Yarın 4 - 12 mesai yapacağım iyi para veriyolar ha ; size göre az ama bana göre çok ;D

Bir turizmci olarak büyük bir iç çekiyorum.

Birilerinin tatil yapması için birilerinin çalışması gerekiyor.

Bayramlarda tatilim daha az, ama gidecek ailem olmadığı için bayramlarda da çalişiyorum. Açikçasi bundan mutsuzum diyemem.
Sonuçta bu kadar çok çalışarak istediğim her an izne çıkabilme ya da çalışamama hakkına sahip oluyorum.

Çift mesai verildiği için en sevdiğim günler, özel günleri sevmeyen birisi olarak iple çekerim her bayram çalışmayı.

Geri