-
-
-
-
Çalışan kesim için büyük bir fırsat olsa da nezaket ziyaretleri zorunluluğu ve aşırı kalabalık yollar / ortamlar insanı gerebiliyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kaldı bir saat. 250 km civarı yolu 12 saatte gitmiş olacağım. şaka gibi.
arkadaşlar kendi araçlarıyla ülkenin bir ucuna benden önce gitti. 4 saatlik yolu 12 saatte gitmem sonucu grupta eğleniyorlar şimdi : /Kendi aracınızla yola çıkmak zaman kaybettirecektir ki aynı yoğunluk dönüş yolunda da yaşanacak...
Başka yol seçeneği yok muydu? Dönüş için daha planlı çıkmaya çalış yoksa işe de yorgun başlamak zorunda kalacaksın.arkadaşlar kendi araçlarıyla ülkenin bir ucuna benden önce gitti. 4 saatlik yolu 12 saatte gitmem sonucu grupta eğleniyorlar şimdi : /
haftada birkaç kez uçak var ama terste kalıyor. bir, bir buçuk saat karayolu kullanmak zorunda kalıryorsun. otobüs veya araban dışında bir seçenek kalmıyor. istanbul trafiğine de arabamı getirmek istemiyorum, sinir, stresimize daha fazla eklemeye gerek yok.Başka yol seçeneği yok muydu? Dönüş için daha planlı çıkmaya çalış yoksa işe de yorgun başlamak zorunda kalacaksın.
Nerden nereye gidiyorsun ? Bakana yaz twitterdan hizli tren iste karadenize...arkadaşlar kendi araçlarıyla ülkenin bir ucuna benden önce gitti. 4 saatlik yolu 12 saatte gitmem sonucu grupta eğleniyorlar şimdi : /
Baktim bi proje varmis planda :dhızlı tren mi?
İsveç mi kardesim burası her istediğimiz olsun.
100 gün senelik iznim var ama vermiyorlar sbnsns
Baktim bi proje varmis planda :d
Samsun ist yapsinlar yeter....zonguldaga mi?
Karadeniz sahil yolunu kırk yilda bitirdiler onu da bir kırk yılda bitirirler ajjs