Bayram tatili telaşı

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Çalışan kesim için büyük bir fırsat olsa da nezaket ziyaretleri zorunluluğu ve aşırı kalabalık yollar / ortamlar insanı gerebiliyor.

yarın sabahın köründe uçuşum var. bakın, bu bir telaştır. çünkü erkenden uyanmam gerekir, herkesi hizaya soktum… annem ve sux, benim yardımcı alarmlarım… canlarım benim…

9 gün tatil var telaşını seveyim

Kalabalıkta tatil yapmayı sevmeyenler için pek cazip olmuyor ancak çalışan kesim için uzun bir tatil sayılır.

Dikkatli olun lütfen. Bu gün iki kez birleri ile trafikte burun buruna geldik. Havalar da ısındı, yorgun olarak yola çıkmayın lütfen.

arkadaşlar kendi araçlarıyla ülkenin bir ucuna benden önce gitti. 4 saatlik yolu 12 saatte gitmem sonucu grupta eğleniyorlar şimdi : /
Başka yol seçeneği yok muydu? Dönüş için daha planlı çıkmaya çalış yoksa işe de yorgun başlamak zorunda kalacaksın.

Başka yol seçeneği yok muydu? Dönüş için daha planlı çıkmaya çalış yoksa işe de yorgun başlamak zorunda kalacaksın.
haftada birkaç kez uçak var ama terste kalıyor. bir, bir buçuk saat karayolu kullanmak zorunda kalıryorsun. otobüs veya araban dışında bir seçenek kalmıyor. istanbul trafiğine de arabamı getirmek istemiyorum, sinir, stresimize daha fazla eklemeye gerek yok.

hızlı tren mi?
İsveç mi kardesim burası her istediğimiz olsun.

100 gün senelik iznim var ama vermiyorlar sbnsns

• Kahkaha
Tepkiler: W
Kendi adıma bayram tatillerinin benim için cazibesi yok hatta yıllardır turizmin içinde olunca kalabalıktan bıktım diyebilirim ancak çalışanlar için önemli olduğunu biliyorum. Aylar öncesinden plan yapıp da iki günü yolda geçirmek zorunda kalmaları kötü oluyor.

Nerden nereye gidiyorsun ? Bakana yaz twitterdan hizli tren iste karadenize...
istanbul-zonguldak. bakanımız bayram sebebiyle şimdi duygu yüklü mesaj veriyordur. yusuf gibi şikayetimi dile getirsem küfür yerim : /

• Kahkaha
Tepkiler: W
@Plesk sonunda ulaştın galiba ancak dönüş için de birkaç güne yola çıkmalısın bence.:)

Geri