Soru C Bayram planınız nedir?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İsviçre’ye taşındım taşıyalı bayram kutlamıyorum çünkü kimsem yok dayım dışında.anca annemi,kardeşlerimi arar bayramlaşırız.anlayacağınız bu senede bm.bk geçecek..

Gurbette ailenden uzakta ne yapılabilirse onu yapacam

İlk gün akraba ziyaretleri sonra şehir dışına çıkma planımız var Çanakkale-Edirne gezisi..

bayram drama with the fam'. yemin ediyorum ''keeping up with the kardashians'' tarzi programimiz olsa, tutar. rezil oluruz, ama tutar. ilgi cekici, evet, tutar tutar. sari civciv yegenimi dort gozle beklemekle baslayacak bayram sabahimiz. ilk gun evden cikmayacagiz, kiz kardeslerim ve esleri, yegen gelecek.

Ne bir bayramim nede planim var.

Biz de bu bayram İzmir planımızı üzülerek iptal ettik bazı sebeplerden. Sanırım nisan sonu- mayıs gibi gideceğiz. Çevre illerde olacağız, doğa ile iç içe temiz havada geçirmeyi planlıyoruz tatilimizi. Hamak, piknik, belki mangal şu bu:d Yarın çalışacak my husband, nöb. çünkü. Sonrasına bakacağız.

bayram hazırlık olacak
sonrası için

bi planım yok, yarın kardesim gelir, 3. gün annecim ve babacım gelecek, onlarla olurum
dışarı çıkasım yok

Yakışıklı yeğenlerim gelecek 3 ü de gs li çok üzgünlermiş telafisi için bayram harçlığına zam yapmışmışlar dayı olmak bunu gerektiyormuşmuş nedir bu bizim gs den çektiğimizmişmiş.

Bayramin kahvaltisi hazirlamak kardeslerime. Pesinde. Aile dostlarini ziyaret. Bitti gitti

Geri