Bayat ekmekleri nasıl değerlendiriyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 575 gün önce görüldü

Bayat ekmekleri nasıl değerlendiriyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    32
Köfte yapıyorum, ekmekleri dograyip küp küp fırına veriyorsun çıtır çıtır oluyor ister çorba 'nin içine at ye ister öylece ye. Ya da sobada tereyağı ile kızartıp peynir e bulayip ham yapıyoruz..:) bu kadar.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kurutup robottan çektiniz mı galeta unu olarak kullanabilirsiniz
Çok birikmisse hayvanlara vermelesi için dayima.veririm

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kek , poğaçalarda da kullanılabilir

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bayatlayacak kadar çok ekmek almıyorum. Genelde hiç kalmıyor günlük tüketiyorum.

ıslatıp cam kenarına koyuyorum kuşlar geliyo falan , bide yan yan bakıolar güzel oluo

Öyle meziyetleri olan bir hatun olmadığımdan mıdır acaba, dilimlenmiş ekmek alıp derin dondurucuda bekletiyorum.Ne zaman ihtiyacım olursa tost makinasında ısıtıyorum.

Hepsini yapabiliyorum boyle meziyetlerim vardir arti kofteye de katiyoruz :))kus beslemek gelmiyordu aklima korktugumdan kaynakli sanirimXasthuR o da sende olsun askim:))

Hepsini yapabiliyorum boyle meziyetlerim vardir arti kofteye de katiyoruz :))kus beslemek gelmiyordu aklima korktugumdan kaynakli sanirimXasthuR o da sende olsun askim:))

onlar insanlardan daha fazla tırsıyor hatun (:
not:
o köftelerden istiyorum.

yazcam azcık ders çalışııım :pp

onlar insanlardan daha fazla tırsıyor hatun (:
not:
o köftelerden istiyorum.

Hayvanciklari dun yeterince yad etmistik hayatim:)) kofte kolay is ben sana ne mantilar ne sarmalar ne baklavalar yapicim :))

#balkonsuzerkekistemiyoruz..

İşlemden geçirip kek yapımında da kullanırım.

Geri