B
BuYuCu
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yaaa bizde isterdik herşey yiyip içmeyi napalım napalım yani şimdi az kaldı az![]()
Endoooo ünide adım helvacıya çıkmıştı yaa çok güzel yaparım çoğu arkadaşımın telefonunda helvacı güzeli diye kayıtlıyım halaaa :pSimdi bol zeytinyağlı biber dolması sonrasında kavrulmuş un helvası ne güzel olurdu
Bugüne kadar diyet nedir bilmedim ben canımın içisi bundan sonra öğrenmem inşallah![]()
Endoooo ünide adım helvacıya çıkmıştı yaa çok güzel yaparım çoğu arkadaşımın telefonunda helvacı güzeli diye kayıtlıyım halaaa :p
Yapardım kantine koyardım isteyen yerdi ne güzel günlerdi ya nerden hatırlattın:=)
Aynen ya babama çekseydim böyle olmazdı annemlerin tarafa çekmişim püüüYaninda manti bol sarımsaklı sonrasında dondurma
Offff be Nur
Ne Çektin sen bu diyetden![]()
Ben istemem öyle diyet ya yumurta su nedir:=)kilo vermek istiyen su orucuna girsin.
15 gün sadece su için sabah kalktığınızda 2 haşlanmış yumurta yiyin
akşam yatarkende ondan harici hep su içiceksiniz
günde 2 litre azar azar tamamlıyarak o güne sığdırarak
15 günde 8 9 kilo net garanti
Ben istemem öyle diyet ya yumurta su nedir:=)
Saka bir diyet listeside ben alabilirim senden
Eylül ayında alkol icmedik zayıflamıştım bu son 8 gündür göbek benden önde gidiyor