Bayanlara Özel :Laf atıldığında ne yaparsınız?

Konu sahibi son olarak 63 gün önce görüldü

Bayanlara Özel :Laf atıldığında ne yaparsınız?

• Dikkate almam ,yoluma devam ederim

Kullanılan: 12 80.0%
  • Erkek gibiyimdir, tekme tokat girişirim

Kullanılan: 1 6.7%
  • Söylediği lafa cevap veririm

Kullanılan: 0 0.0%
  • Direkt küfrederim

Kullanılan: 2 13.3%
  • Güzelimki laf atıyorlar diye düşünürüm

• Fikrim yok

• Farklı bir davranış sergiler misiniz? Nedir?

• Kullanılan toplam oy
    15
Bayanlara Özel :Laf atıldığında ne yaparsınız?​

Hiiiçç öyle önüme bakıp gitmem ters ters bakarım anlamıyorsa terslerim. Tersim pistir bu arada :dyg:

Gücümün yeteceğini bilsem kavgaya girişirim lakin yetmez :D o yüzden direk söverim :D hiç aşağıda kalmam

dikkate almam ama bir keresinde biri pesime takilacak kadar abartmisti sonra dayagi da yedi :D

Dikkate almam ,yoluma devam ederim.
baktım olmadı ters ters bakarım,yok oda mı olmadı o zaman çantayı kafasına yer.

Önemsemem çünkü erkekle laf dalaşına girilmez eğ başını bak yoluna

genelde tek başıma çıkmadığım için dışarı atanı da döven olacağı için ben yoluma bakarm :)

Dikkate almam,yoluma devam ederim.

Hala laf atıyorsa ters ters bakıp aptaaaalll derim;d

Bayanlara tavsiyem, bütün güçleriyle o kişiyi herkesin ortasında haşat etmeleridir.

Laf atanlarinda istediği bu zaten cvp almak kötü olsa bile tinlamamk en güzeli o armutlari :D

Cevap verdikce kuduruyor pislikler, ordan uzaklaşırdım hemen.

uzaklaşırım ordan ama hayalim
tekme tokat girişip küfretmek bıcaklamak ,öldürmek :D :D :D ohhhh içimin yagları erir

laf atmanın da bir usulu vardır o usule göre laf atılır

Önce dikkate almam, yoluma devam ederim ama ben erkek gibiyimdir, tekme tokat girişirim. Dayağın üzerine söylediği lafa cevap veririm ardından direkt küfrederim. Sonra olm demek güzelim ki laf atıyorlar diye düşünürüm. Bakarım fikrim yok, laf atana farklı bir davranış sergiler misiniz? nedir? diye sorarım.

Öyle bir haldeyiz ki, hani gençler neyse de yaşlılar laf atıyor be.. sessizcr uzaklaşırım. Çünkü değmez nefesimi harcamak onlara.

Ne yapabilirim ki, umursayip yoluma devam ederim. Ona cevap verip agiz dalasina girmem , laf atan Adam soverde ...

Geri