Bayanlar Neden Hemcinslerine Bakar??

Konu sahibi son olarak 53 gün önce görüldü
Bayan arkadaşlarımdan da edindiğim bilgiye göre bayanların çoğu bir çift gördüklerinde erkeğe değilde erkeğin yanındaki bayana bakmayı tercih ediyolarmış. neden ki?​

Giyimine,saçına şekline şemaline bakılıyordur herhalde;d Süzüyorlar işte yakışıyor mu diye;d

kızların kendinden güzel hemcinslerine tahammülü yok izlenimlerime göre, hep bir rekabet havası var

Çok fazla mantıklı bir açıklama beklememek gerekli.
Ben daha güzel bir kadınım egosunu tatmin etmek için.

Çünkü kadinlar; kadınlar için giyinir erkekler için soyunur diye bi söz vardı o geldi aklıma.

Bir kadın tanıdığı , her gün görüştüğü bir başka kadının kaşındaki tek kılın dahi fazla alındığını fark eder. O kadar incelerler birbirlerini.
Ofiste bir kadın çalışan saçında, makyajında , kirpiğinde vs bir değişiklik yapsa diğer kadınlar tarafından anında fark ediliyor. Şaşırtıcı bir durum : )

ayyy hiç yakışmamış o mini sanki bacak varda rezil etmiş kendini yaa

da derler genelde sanırım bu onlara bahşedilmiş bir refleks

Bok yediğimizden başımız ağrıyor işte

Deli sorulara bırakırız kendimizi.

Ben begendigim icin bakiyorum ya : ))

Acaba benden üstün mü yoksa değil mi? Bazıları gerçekten çekilmez oluyor.

Belki yolda denk geldiği erkek yakışıklıdır yanındakine bakıp yakıştırma falan yapıyolardır olamaz mı ? :T:

Kendimiz ile kıyaslarız, eğer karşımızdakinden daha güzel ve bakımlı isek egomuz tavan yapar. Zaten bunun aksi olmaz hiçbirzaman=) Biz hep en güzelizdir =)
Ondan heralde.

Bende bakarim. Hatta bazilarin kiyafetleri, makyaji veya saclari okadar guzel oluyor ki, ne kullandiklarini, nasil yaptiklarini, nerden aldiklarini merak ederim.

Kotu bir amacla bakilmiyor yani. Kadinlarin ilgisi bu tur seylere oldugu icin, hepimiz birbirimize bakariz.

Ben biseksüel olduğum için bakıyorum. Diğer bebeklerimi bilemiycim. He günahkarım tabi, orası ayrı.

Bayanlar kendilerini sürekli bir yarışta olduklarına inandırırlar
Kimse benden güzel bakımlı olamaz daha iyi yapamaz gibi

Geri