Bayanlar neden 'Hayır' dedikleri erkekleri kıskanır?

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Evlilik yada ciddi bi cıkma teklifi edilir ve bayan HAYIR cevabını alınır sonra
başkası ile sadece yakınlaşman bile arkadaş olarak o kızda kıskanclık krizi yaratıyor.
Bunun mantıken açıklaması varmıdır ?

Sevilmeyi seviyodur.
Ama karsisindakini umitlendiriyo. Şıllık işi vesselâm xdxd

benle olmasın ama kimseyle de olmasın, hep beni sevsin:p

Ben istemiyorum ama baskasının da olmasın:d

Bayanlar özeldir sevilmek ister kıskanılmak ister ve onların genlerinde kıskanmak...Çünkü atalarımız onlara kıskanç bir hayvanın etini yedirmişlerdir.

Salak olmalarından kaynaklanıyor olabilir mi acaba?

o her zaman kenarda duracak, benim o kafası.

Oyuncağı elinden alınmış çocuk modu.

İstemem yan cebime koy mantığındadır :p
Bayanları anlamak zor iş :T:

Yanlış anlaşılmasın ama bana açılıp, reddedilmesinin üzerinden çok geçmeden gidip başka birisiyle yakınlaşıyorsa tabi ki sinirlenirim. Erkekler bunu kıskançlık gibi anlasa da :kiki: o aslında saf bi öfkedir :D ki haksız da değiliz bu konuda :)

Kadınlar kendilerinin sürekli peşinden koşulmasını ister çünkü, hayır dediklerinin bile kendilerinden vazgeçmesini istemez.Vazgeçilmez olduklarını bilmek egolarını tatmin eder, o yüzden de hayır bile deseler o kişi başkasıyla ilgilendiğinde kadınlar kıskanır , kıskanan kadın da tehlikelidir bu arada :) Dikkat edin beyler :p

Bunu ilk defa duyuyorum. Kadına şiddet arzum depreşti duyunca. Böylesi de olamaz artık. :wink:

Bazı konular hayal ürünü mü, yoksa gerçeklere dayanılarak mı açılıyor çözemiyorum. Cidden böyle kızlar var mı yani?

Geri