Bayanlar Futbolla İlgilenmemeli Mi?

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Spor Tartışmaları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim toplumumuzda genelleşmiş bazı kalıp yargılar var. Bunlardan biri de bayanlar futboldan ne anlar yargısı.
Özellikle kendimden biliyorum. Sen bi bayansın futboldan ne kadar anlayabilirsin vs vs.
Bunun yanında bazı erkek dostlarım futbola merakın var, ilgin var; güzel bir sey nadir bulunan bir sey derler.
Bazı kızlar magazin haberi okur ben spor haberi okurum. Bu forumda bile kadın futboldan ne anlar sen git yemek yap diyen bile vardı.

Gercekten bayanlar futboldan anlamaz mı, futbolla ilgilenmemeli mi?

Elbette sevdicekle maca gideriz. Formamiz vardir ofsayti biliriz amma velakin kizlarin fazla futbolla hasir nesir olmasindan hoslanmiyorum. Futbol giderek ticaret halini almis bi vaziyetteyken ve icinde kadinlarin esamesi okunmuyorken kadinlarin futbolla ilgilenmesi bana sacma geliyor. Voleybol gibi tenis gibi daha modern sporlar varken ustelik.

İlgilenin tabi ki futbol konuşmak sadece erkek işi değildir,ama oynamayın :D

Bence de tenis en çok yakışanı...:D

Calypso ; sen ilgilen. Senle konuşması da tartışması da zevkli oluyor. :p

Bence bir noktaya kadar ilgilenmeliler. Kendi tuttukları takımla ilgilenmeliler,bazı kuralları bilmeliler. Ama bayanlar fanatizm noktasına ulaşmamalı bence. Fanatizm noktası erkeklere özgü kalmalı.

ilgilenebilirler aslında iyi bile olur belki herkes sevgilisi eşi ile filan maça giderse yanlarında eşleri var diye belki holiganlık yapmayı bırakırlar

Calypso ; sen ilgilen. Senle konuşması da tartışması da zevkli oluyor. :p

Bence bir noktaya kadar ilgilenmeliler. Kendi tuttukları takımla ilgilenmeliler,bazı kuralları bilmeliler. Ama bayanlar fanatizm noktasına ulaşmamalı bence. Fanatizm noktası erkeklere özgü kalmalı.

İstesem de engel olamiyorum buna. Bi anda kanim alevleniyo Feneri gorunce :p
Ben futbolla ilgilenmeyen erkege erkek demem. Ben bile ilgileniyosam ilgilenecek erkek dedigin arkadas!
Hatta sevgilim rakip takimdan olmali delice tartismali, kavga etmeliyiz tabi dozunda.
Seviyorum futbolu.
Gamer neden oynamicakmisiz bi erkekten de guzel oynuoruz bence :hih:

Futbol, milyonlarca insanı dünyanın gerçeklerinden uzaklaştıran, herkesi televizyona kitleyen, uyutan, robotlaştıran bir hile. Bayanların ise ona aldanması çok daha üzücü. Günün büyük çoğunluğunu futbolla geçiren, formayla gezen, küfür eden, takım için kavga eden bayanlar var. Görünce, ben utanıyorum.

Bazı kadınlar vardır, bazı erkeklerden daha iyi bilirler futbolu, dünya genelinde futboldan çok iyi anlayan kadın yorumcular ve yazarlar var, elbette kadınlarda futboldan anlar, lakin futbol çok gerekli bir şey değildir, ilgilenmesi kadına bir artı katmaz, erkeğe katmadığı gibi...

Bi yere kadar evet. Erkek gibi davranmaya basladiginda ise hayir. Genel olarak asiri futbol meraklisi ve kufur eden kizlari kadin olarak goremiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri