Bayan Üyelere Yavşayan Erkek Üyeler

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Neyse ki zamanında @Aze hanımcığıma ilk mesajı attırdım ahaha.
Eskiden bir canavar hatundu, buraya geldi böyle ponçik oldu. Nasıl sinirlendirip iletişime geçtim ama, bak şimdi de yanımdasın her zaman.
Yalnız her şey isterim de hatunun kamkileri tarafından sevilmeyen enişte olmak istemem, çok gülüyorum son günlerde ahah.
Sen atmıştın ilk mesajı karıştırıyorsun....
Neyse doğru diyorsun ya o durum çok kötü. Düşünsene özelden sevgilin birilerine yürümüş sen bunu bilmiyorsun ama kankilerin biliyor bir şey de diyemiyor sen üzülme diye. Benim başıma böyle bir şey gelirse nolur deyin ya... bırakırım ben hemen yeni birini bulurum zaten.... çünkü arkadaşlık,sevgiliden daha önemlidir benim gözümde.... (dedi ama sevgili bulunca iletişimi kopariyo çok da inanmayin)

Sen atmıştın ilk mesajı karıştırıyorsun....
Neyse doğru diyorsun ya o durum çok kötü. Düşünsene özelden sevgilin birilerine yürümüş sen bunu bilmiyorsun ama kankilerin biliyor bir şey de diyemiyor sen üzülme diye. Benim başıma böyle bir şey gelirse nolur deyin ya... bırakırım ben hemen yeni birini bulurum zaten.... çünkü arkadaşlık,sevgiliden daha önemlidir benim gözümde.... (dedi ama sevgili bulunca iletişimi kopariyo çok da inanmayin)
Bekle diğer foruma giriyorum, merak etme 6 yıllık mesajlar duruyor..
Bir ara ilk mesajı sen attın, ben attım kavgası vardı ya. Ne önemi oluyor bunun ya, bir hatun gözüyle değerlendirme alalım. Ona göre pozisyon alalım, şimdi bir bıldırcın ile tanışmak istemek kötü mü?
Geldim özel mesaj sekmesine..
- merhaba Azekuş, sizinle tanışmak istiyorum yazdım..

arada düşürüyorlardır
gömmeyin

Bekle diğer foruma giriyorum, merak etme 6 yıllık mesajlar duruyor..
Bir ara ilk mesajı sen attın, ben attım kavgası vardı ya. Ne önemi oluyor bunun ya, bir hatun gözüyle değerlendirme alalım. Ona göre pozisyon alalım, şimdi bir bıldırcın ile tanışmak istemek kötü mü?
Geldim özel mesaj sekmesine..
- merhaba Azekuş, sizinle tanışmak istiyorum yazdım..
İlk mesajı atma geyiginin diğer platformlarda açıkçası benim için hiçbir değeri yok. Wpde orada burada defalarca görüldü yememe rağmen yazmisimdir hoşuma gittiyse yazarım da... niye saklayayım ki. Ama şu var forum ortamında bununla övünen erkekler maalesef var. Görmedik mi gördük defalarca. Sallıyorum işte aze bana mesaj attı oğlum o yazdı ilk tanışmak istiyor belli yokluyor beni gibi gibi şeyler.... Bu mevzunun en kralını yaşadığım için çok nadirdir forumda ilk mesajı atmak benim için.
Kimseyle tanışmak kötü değil onca senedir bir ton sevdiğim sevmediğim insanla tanıştım bir şekilde hoşuna gittiyse biri açık açık yaz gitsin tanışmak istiyorum diye zaten, mal mal şeyleri bahane etmesin erkeklerin bazıları. Komik oluyo....

İlk mesajı atma geyiginin diğer platformlarda açıkçası benim için hiçbir değeri yok. Wpde orada burada defalarca görüldü yememe rağmen yazmisimdir hoşuma gittiyse yazarım da... niye saklayayım ki. Ama şu var forum ortamında bununla övünen erkekler maalesef var. Görmedik mi gördük defalarca. Sallıyorum işte aze bana mesaj attı oğlum o yazdı ilk tanışmak istiyor belli yokluyor beni gibi gibi şeyler.... Bu mevzunun en kralını yaşadığım için çok nadirdir forumda ilk mesajı atmak benim için.
Kimseyle tanışmak kötü değil onca senedir bir ton sevdiğim sevmediğim insanla tanıştım bir şekilde hoşuna gittiyse biri açık açık yaz gitsin tanışmak istiyorum diye zaten, mal mal şeyleri bahane etmesin erkeklerin bazıları. Komik oluyo....
Off şu mesajdan sonra yeniden tanışmak istedim seninle..
Benim hiç romantik mesajlaşma yok ya, genelde tartışma konusu :) tabii bu da bir etkileşim yöntemi. Senin flörtler beni sevmiyor ama benim hatun senin kamki olacak!
Kız ben korkuyorum tanışma mesajı atmaya, ifşa olurum diye, yoksa var birkaç kişiye yazma isteğim.. millet hangi ara gizli gizli tanışıyor ya, ben nasıl böyle geri planda kaldım ahah. Oylama yapsak, herkese mesaj atıyor konusunda bir numara çıkarım hahah.
Birkaç sohbet ettiğim var ne güzel ya, sadece forum üzerinden ve bu çok çekici, ne kadar çok bilgi o kadar sıkıntı oluyor sanırım.
Şimdi hangi durumlarda kızlara yürüyen şey olunuyor, başlıkta yazan :) rahatsız edici olunca galiba..
Şimdi baktım ve ilk mesajı Aze atmış arkadaşlar..
- Allah senin belanı versin, boyun posun devrilsin.. diye.
Teşekkürler canım, seni çok seviyorum.

Off şu mesajdan sonra yeniden tanışmak istedim seninle..
Benim hiç romantik mesajlaşma yok ya, genelde tartışma konusu :) tabii bu da bir etkileşim yöntemi. Senin flörtler beni sevmiyor ama benim hatun senin kamki olacak!
Kız ben korkuyorum tanışma mesajı atmaya, ifşa olurum diye, yoksa var birkaç kişiye yazma istediğim.. millet hangi ara gizli gizli tanışıyor ya, ben nasıl böyle geri planda kaldım ahah. Oylama yapsak, herkese mesaj atıyor konusunda bir numara çıkarım hahah.
Birkaç sohbet ettiğim var ne güzel ya, sadece forum üzerinden ve bu çok çekici, ne kadar çok bilgi o kadar sıkıntı oluyor sanırım.
Şimdi hangi durumlarda kızlara yürüyen şey olunuyor, başlıkta yazan :) rahatsız edici olunca galiba..
Şimdi baktım ve ilk mesajı Aze atmış arkadaşlar..
- Allah senin belanı versin, boyun posun devrilsin.. diye.
Teşekkürler canım, seni çok seviyorum.
Ahahahahhahahah ayaküstü yine giydirdik ha... neyse çok şey yapmayalım isim var yazma yeter uzun uzun yazmış bir de kendini başkalarıyla karıştırma.....

ya bu forumda biri vardı... ölmeden önce son kez skype'ını alsam keşke tarzında dilenci gibi yavşıyordu. reddedilince de sen ne kötü bir kızsın demişti bana. abi git öl bana ne... karayollarında değil sıkaypında öleyim.

Desenli mektup kağıdına şiir yazıp görselini yollamak suretiyle yazanlar olmadı değil…
Ben şimdilerde o tarz kalitesiz birini görmedim. Dm kapalı ondan da olabilir. Hdhhdbd

Vay yavşörler,e olm amaç bu değil mi zaten genellikle.Kadınlar da nitekim böyle,forum siteleri de artık bir nevi sosyal medya kültürüne dahil oluyor.Tanışın,kaynaşın,evlenin ve üreyin canlarım.

Bi tane var forumda nickini sayikladigi kadinlarin kendisinden tiksindiginden habersiz. Civik pislik.

Yavşamak biraz ağır olmamış mi ya ,s

Üff biri vardı herkese tatlım... canım....
Bana da yapmıştı bi gün hatırlayınca sinirlendim bak yine.. Benim midem gördükçe bi bulan bi bulan jdkdj

bu gidişle ihale karmaya kalacak gibi
he hepsi kankiş tontiş sıpırmenler
vay arkadaş

Geri