bayan sürücü

Konu sahibi son olarak 2303 gün önce görüldü
ayrımcı bi söylem....şimdi ben bu konuyu niye açtım...düzce deyim...düzceli dostlarım üzülmesinler an itibariyle şehirlerinden ayrıldım...otogara gelirken trafikte bi araçla tanıştık yeğenim söylenip duruyordu...dörtlüleri yakıyormuş bilmem ne diye... neyse bıraktı beni otobüsüme bindim bikaç dk sonra öyle bi fren yapıldı ki 11 numaralı koltuktan (koridor [emoji13] ) şoförün yanına geldim ( kendi iradem dışında ) ...sonra şoföre küfürler yağdırma faslı başladı... evet bu o araçtı yeşil bi brodvey ... ve bi kadın sesi arkadan 'bayan galiba..bayan bayan' dedi... bu salakça ayrımı yapanın bi kadın olmasına mı sinirleneyim...bu salakça ayrımı seslice söyleyene dönüp kız bana bak senin saçını başını yolarım nepçim konuşuyon sen deyip kadını paralamayan kendime mi kızayım...

Doğrusu kadın sürücüdür.

Gençler onu diyen kadın ben değilim. Aldksnksd

Gecis ustunlugune sahip araclardir bayan soforler.

Yalniz hayatimda bir bayan gordum araba park eden dedim bu kadin sofor diger kadin ve bircok erkek soforu donunda sallar dedim.

ayvansaray bileydim burada olduğunu kavurma yerdik :p ajskshddn

Hayır yani artık seninle tanış çıkmaktan korkuyorum :D

Gecis ustunlugune sahip araclardir bayan soforler.

Yalniz hayatimda bir bayan gordum araba park eden dedim bu kadin sofor diger kadin ve bircok erkek soforu donunda sallar dedim.

Belki de otobüsteki kadın dikkat çekmek istemiştir :D ben de karşılaşıyorum bazen dalasım geliyor o tip kadınları ayıran kadınlara :o

Aaa o kadar yazdim ama :T: gitmedi

Heaa gitmis tamam :T:

bunu bende yaparım trafikte olduğum zamanlarda. ama daha çok şöyle oluyor;

-nabıyor bu yeaaaa?!
-hmm, kadınmış..........

Ya bu konuya değinilmesi iyi olmuş.Ben araba kullanırken arkamdaki affedersiniz kazmaların zır zır korna çalmaları resmen bir aşağılama hareketi gibi geliyor.Oysa kendi şeridimde onların unuttuğu kurallara uyan bir bayan olarak trafikte araba kullanıyorum.trafikte erkek terörüne en çok karşı çıkanların başındayım.Sanki yollar onunda biz işgal etmiş gibiyiz.Bayanları aşağılatacaklarına açıpta istatiskleri baksınlar bakalım kadın sürücü ve erkek sürücülerin hafif ve ölümlü kaza oranlarına.O zaman kim kötü sürücü belki anlarlar.

Erkekler arabayi baska bi taraflari ile suruyolarsa demek ajsgsgsjs
Okuz gibi onume kiran, makas atarak trafikte tetris oynayan, kirmizi isikta burnunu karistiran, kirmizi isigin sonmesiyle de kornaya abanan kimi gordumse erkekti xd
Hayir miyopum da kor degilim yani:D
ayvansaray suc sende yani, ibreti alem olsun diye sacini basini yolacaktin orda o kadinin .p

suudi arabistanda asla göremeyeceğiniz araç süren kadın.

geçenlerde spor salonundan çıktım yolda gidiyorum park etmiş bir araç yola pat diye çıkmaya çalıştı kornaya basıp ne yapmaya çalışıyorsun gibi el hareketi yaptım (normalde yapmam ama çok sinirlendim) ''bayanım ya yol verirsiniz diye düşündüm'' dedi.iki kere düşündüm.

bayanlar trafikte daha dikkatli oluyorlar ama akıcı değillerr bu bir gerçek

Karşıdan karşıya geçerken yol veren bayanlar oluyor.

Sol seritte 50 km ile gider trafigi felc ettiklerin farkinda degillerdir. Insanlar onlarin yuzunden makas ata ata isine yetismek zorunda kalir.

Geri