Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları | 30 Eylül 2016

Konu sahibi son olarak 31 gün önce görüldü
Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları filmi, Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları filmi ne zaman vizyonda girecek, Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları filmi vizyon tarihi, Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları filmi hangi tarihte vizyonda, Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları filmi fragmanı izle, Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları filmi fragmanı, Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları filmi ne zaman çekildi, Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları filmi nerede çekildi, fantastik filmler, macera filmleri, Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları filmi yönetmeni kimdir, Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları filmi oyuncuları kimdir, asa butterfield filmleri, tim burton filmleri, Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları filmi ne anlatıyor, Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları filminin konusu ne,Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları filmi hangi romandan çevrildi, Ransom Riggs kitapları, Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları filminin ikinci fragmanı

bayan-peregrinein-tuhaf-cocuklari-1471269865.jpg

Vizyon Tarihi: 30 Eylül 2016
Yapımı : 2016 - ABD
Tür : Fantastik , Macera
Yönetmen : Tim Burton
Oyuncular : Asa Butterfield , Eva Green , Samuel L. Jackson , Allison Janney , Ella Purnell
Senaryo : Jane Goldman
Yapımcı : Peter Chernin

Film Özeti
Filmde, Asa Butterfield tarafından canlandırılan 16 yaşındaki Jacob Portman isimli karakter, kendini çok farklı ve gizemli bir adada bulur. Jacob özel bir çocuktur. Özel güçleri vardır. Bu adada da kendisi gibi gizemli çocuklarla karşılaşır. Bu çocuklar, adada bulunan bir evde tutulmaktadır. Jacob buradaki çocukları koruma ihtiyacında bulunur.

Filmin, Ransom Riggs'in romanından sinemaya uyarlanmış olmasıyla ilgili metni, http://www.forumsal.net/sinema-ve-d...n-tuhaf-cocuklari-adli-kitap-film-oluyor.html başlıklı konunda okuyabilirsiniz.

Filmin türkçe dublajlı klibi için tıklayın: Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları | Türkçe Dublajlı Fragman | İzle

İlerleyen zamanlarda filmin ikinci bir fragmanı daha çıktı. Bu fragmanı da http://www.forumsal.net/dizi-ve-fil...grinein-tuhaf-cocuklarindan-yeni-fragman.html başlıklı konudan izleyebilirsiniz.

Begendim fakat Bayan Peregrine den daha fazla aksiyon bekliyordum :dusun:

Çok mu yapay olmuş sanki? Tim Burton'dan çok daha iyisini bekliyordum sanırım..

Geri