bayan kuaföründe çalışan erkek

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
*Günümüzde sıkça karşılaştığımız ve doğal karşılanan bir durum.

*Hala garipseyen kişiler de bulunmaktadır elbette.

*Şunu kabul etmek lazım bu işi yapan beyler işiniz zor , evde eşiniz veya anneniz kuaförde çeşit çeşit bayan , Allah sabırlar versin :p

Kuaför erkekse sorun yok.. Hatta geneli kadın kuaförlerden daha güzel yapıyor ama yanında çalışan erkeklerden çok rahatsız olurum. Ama yapacak bi şey yok onlar da işlerini yapıyor sorun tamamen bende. :p Neyse ki gittiğim kuaföre erkek sinek bile alınmıyor. =D

Bir çok bayan tek erkek. Sıkıcı bi durum olsa gerek.

Kesinlikle kuaförüm erkek olmalı. Zira bir çok kadından daha özenliler. O yüzden kuaförümu seviyorum <3

Kadın kuaförden daha iyidir erkek kuaförü.

her işininizi biz yapıyoruz yine yaranamıyoruz bizim tükkanda erkek yok :D

*Kadınların bütün kaprislerini çeken, tüm dertlerini dinleyen sabır dolu canlılardır (:

*Eldiven kullanmayıp, tırnak rengi saç boyasından görünmeyenleri pek iticidir .s

*Genelde eşleri de kuaför içinde ufak bi güzellik merkezine sahiptir.

Büyük bir bölümü nedense feminen tavırlara sahipler, benim gördüklerim öyle en azından.
Kadının dilinden anlamak içinmi yapıyorlar bilemiyorum.

16 yıllık arkadaşımdır kendileri 9 yıldır bu sektördedir ve işinde harikadır şuanki çalıştığı yer yeni açılmış olup bay bayan olmak üzere iki bölümden oluşan vee samsunun en iyileri arasına çok kısa sürede girebilen harika bi mekandır iç açıcı ortamı sınırsız hizmet sihirli eller varken başka birini asla tercih etmem:)

Erkeğin sabırlı olanıdır.Kadınlarla uğraşmak zordur vesselam.

Zamanla hal ve hareketleri kadınlığa döner konuşması değişir tırnakları boyadan dolayı ojeli gibidir her daim nazik ve kibardır bir erkekte zor bulunan tüm incelikler onlarda olur..

erkek olması daha iyi. özenerek yapıyo işini, seni güzelleştiriyo. kadın kıskanıyo galiba :D

Kadınlardan kat kat güzel yapıyorlar. Kadınlar kıskanıyor mu nedir güzel yapamıyorlar. Kendinizi bu konuda erkeğe emanet etmenizi tavsiye ederim. Ben kadına gitmiyorum artık. :)

Bir erkek olarak garip görüyorum, hani dizi/film'lerde kırık gibi davranırlar ya öyle bi yapı görünür sanki. Ama askerde bayan kuaförü olan arkadaş da vardı delikanlı biriydi :D

Bir zaman bayan kuaförü olan erkek arkadaşlarım oldu reklam işleri felan yaptım hepsi olmasada çoğundan hoş olmayan şeyler duydum. Bir daha düşünün isterseniz kızlar :D o yüzden karşıyım

Kadın kuaföründe çalışan kadın sayısından daha fazladır.

Bu konuda işini ciddi manada iyi yapanlar var birisi de Fatih abidir ya :tatlı:

Üzülerek belirtiyorum ki bu işte erkekler çok iyi

Geri