Bayan ayakkabısına tecavüz etti!

Konu sahibi son olarak 3241 gün önce görüldü
85984.jpg

Asansörde 'damacana ile seks' haberi aylarca konuşulmuştu. Bu haberi aratmayacak yeni bir sapkınlık haberi de Bursa'dan geldi: Ayakkabıya tecavüz!!!

Bursa'da öğretmen N.H.'nin eşi 31 yaşındaki T.H., kapı önüne bıraktığı ayakkabıya sperm doldurulduğunu görünce şoke oldu.

T.H.'nin eşiyle birlikte yaptığı şikayeti üzerine gelen polis ayakkabıyı poşete koyup götürürken, olayın failinin bulunması için DNA testi yapılacağı da belirtildi.

Olay, Merkez Nilüfer İlçesi Barış Mahallesi'nde bir apartmanda meydana geldi. Yakın arkadaşının akşam yapılan düğüne öğretmen eşi N.H. ile katılan 2 çocuk annesi T.H, gece dönüşte ayakkabılarını daire kapısının önünde unuttu. Sabah çarşıya gitmek istediği ayakkabının içerisinde sperm doldurulduğunu gören T.H., gözlerine inanamadı.

Şoke olan T.H. eşi N.H.'ye durumu anlattı. Öğretmen N.H. ve eşi T.H., yapılan bu sapıkça hareketin kendilerine hakaret olduğunu belirterek, failinin bulunması için 155 Polis İmdat telefonunu arayarak şikayetçi oldu.

Eve gelen polis ekibi, parmak izi aldıktan sonra içerisinde sperm olan ayakkabıyı poşet içerisine koyarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Polis, çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini de apartman girip çıkanları saptamak için incelemeye aldı.

Kapı önündeki ayakkabıya sperm koyan kişinin bulunması için araştırma başlatan polis, spermlerin incelenmesi, hem de parmak izinden olayın failini aramaya başladı. Bu arada ayakkabıdaki spermlerle, daha önce benzer olaylar ve sapıklıktan emniyette kaydı bulunanların DNA örneklerinin karşılaştırılacağı da belirtildi.

yuhh artık su ramazan günlerinde nasıl bir sapıklıktır bu o sapıgı yakalayıp ... sını kesip eline vermek lazım.Sinirlerim zıpladı yaw

Bahadır emegine saglık kardes

kadının sapığı var
dikkat etsin

Valla şaştı bazıları bunla.
Arı kovanına denk gelmelerini diliyorum.

Dekoltesinden mini eteğinden yada şortundan tahrik olmuştur kesin ayakkabının ;) polislerin işi de zor Allah yardımcı olsun

Bune arkadaş ..
Damacanaya tecavüz,lögar kapağına tecavüz,banka tecavüz,Sabuna tecavüz,oyuncak ayıya tecavüz , kağıt havlu rulosuna tecavüz, araba eksozuna tecavüz, tavuğa eşeğe hatta timsaha tecavüz ..
Vede şimdide ayakkabıya tecavüz..
Bu nasıl bi zevk,yokluk,sapıklık..

Hayrına biri elinden tutup 50 lira nekadarsa verip biryere götüreversin..

Nefes almasada olur diyenler varmış

Hayat sevince güzel sevince tatlı günler bir kuşu, kelebeği ulan damacanıya da geçtim ayakkabıyıda miktiniz yeter

Eee yuh artık :T:
Bu kesin kadına takık biridir.Böyle sapıklıklar yaparak mesaj vermeye çalışıyordur.:T:

Ayakkabı fetişisti demek saplantılı fantezinin sınırı yok

''cinsel açlığın afrikasıdır türkiye'' diye bir klişe biliyorum, doğruluk değeri hiç değişmeyen.

artık bayanlar bekaretlerının yanında ayakkabılarınıda korumalı :p

Sabah sabah midem bulandı öğğğ o nasıl iş ola ki?

Ayakkabına sahip çıkacaksın kardeşim
Zaman kötü
Benim de Nike m kapı önünde kalmıştı
bi gece kaçırmışlar
Başına neler gelmiş bilmiyorum
Elin adamı bu acımaz

çüşşşşşşşşşşşşş sapıklıkta nirvana yapmış :ppppp

Geri