Battlestar Galactica

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Battlestar Galactica Dizisinin Başına Michael Lesslie Getirildi

“Mr. Robot” ve “Homecoming”in yaratıcısı Sam Esmail‘in geliştirdiği yeni Battlestar Galactica dizisi için Michael Lesslie ile anlaşıldı.

battle-star-galactica-michael-lesslie-1-1024x576.jpg

AMC‘nin “The Little Drummer Girl” serisini ekranlara getiren Michael Lesslie, NBC‘nin yeni yayın platformu Peacock‘da yayınlanacak “Battlestar Galactica” dizisinin hem yazarı hem de Showrunner’ı oldu.

“Macbeth” ve “Assassin’s Creed” filmlerinin senaryolarını kaleme alan Lesslie, yeni “Battlestar Galactica” dizi projesi için, “Bu ikonik ve ilham verici diziyi aldığım için çok heyecanlıyım. Sonsuz olan ve bilimkurgu hikaye anlatımında çizgiyi yükselten Battlestar Galactica‘nın dünyasının olasılıklarını biliyorum. Esmail Corp takımı, UCP, Peacock ile, Glen A. Larson ve Ronald D. Moore‘un serisini alıp vizyonumuzla yeni sınırları aşacağız. Bir hayal gerçek oluyor. Diziyi yeni ve eski hayranlarla buluşturmak için sabırsızlanıyorum.” dedi.

Battlestar-Galactica-online-1.jpg

Glen A. Larson ve Ronald D. Moore‘un geliştirdiği “Battlestar Galactica” dizisi 2004 – 2009 yılları arasında yayınlanmış; Edward James Olmos, Mary McDonnell, Jamie Bamber, James Callis, Tricia Helfer, Grace Park ve Katee Sackhoff gibi oyuncular rol almıştı.

Bu kadrolu Dizi benim en favori dizim,yenisi bu şekilde iyi olup hikayeyi yansıtabilir mi bilmiyorum ama bakalım bekleyip görelim.

izlemeyenler varsa tavsiye ederim.4 sezon oynadı.

bu dizi klasikler arasına girmeyi hakeden bir dizi bence.
umarım yeni gelicek bizi hayal kırıklığına uğratmaz.
bu arada tricia helfer e bir kalp bırakmak istiyorum < 3

bu dizi klasikler arasına girmeyi hakeden bir dizi bence.
umarım yeni gelicek bizi hayal kırıklığına uğratmaz.
bu arada tricia helfer e bir kalp bırakmak istiyorum < 3

hikayeyi harmanlaması bakımından izlediğim en iyi dizilerden bence.bir Katee Sackhoff ( Starbuck ) hayranı olarak benden de kalp :)))

hikayeyi harmanlaması bakımından izlediğim en iyi dizilerden bence.bir Katee Sackhoff ( Starbuck ) hayranı olarak benden de kalp :)))

bu dizi üzerine saatlerce konuşulabilir hikayesi bugüne kadar izlediğim bir kaç dizi haric en iyiler arasında
starbuck kraldır ama biraz erkeksi karakterdi :)

bu dizi üzerine saatlerce konuşulabilir hikayesi bugüne kadar izlediğim bir kaç dizi haric en iyiler arasında
starbuck kraldır ama biraz erkeksi karakterdi :)

Erkeksi kabadayı ama maşallah biraz da çapkın bir tipti :))))

Katee Sackhoff,Riddick günlüklerinde Dahl karakterini de oynarken böyle bir tipti :))))

Erkeksi kabadayı ama maşallah biraz da çapkın bir tipti :))))

Katee Sackhoff,Riddick günlüklerinde Dahl karakterini de oynarken böyle bir tipti :))))

evet her iki dizideki karakterleri birbirlerine yakındı bence de çok yakışıyor bu tip karakterleri oynamak
aslında bir teorim var mandolorian da cara karakterine de çok güzel uyum sağlayabilirdi bence.

evet her iki dizideki karakterleri birbirlerine yakındı bence de çok yakışıyor bu tip karakterleri oynamak
aslında bir teorim var mandolorian da cara karakterine de çok güzel uyum sağlayabilirdi bence.

haklısın mantıklı olabilirdi,ama ikinci ve üçüncü sezon onaylandı belki girer mandolarian'a belli olmaz.netflix de Another Life oynuyor ama onu izlemedim.aslında çok populer bir tip değil ama bu rollerin kadını.

haklısın mantıklı olabilirdi,ama ikinci ve üçüncü sezon onaylandı belki girer mandolarian'a belli olmaz.netflix de Another Life oynuyor ama onu izlemedim.aslında çok populer bir tip değil ama bu rollerin kadını.

ya ben çok isterdim mandolorian da görmek ama imkansız gibi geliyor bana
another life bir bölümünün yarısını izledim devamı gelmedi ya bende vakit ayıramadım bir türlü.

ya ben çok isterdim mandolorian da görmek ama imkansız gibi geliyor bana
another life bir bölümünün yarısını izledim devamı gelmedi ya bende vakit ayıramadım bir türlü.

ben dizi pek izlemiyorum sıkılıyorum çok uzun olduğu için,tabi 8-10 civarı yeni dizi izledim ama sıkılıyorum.film daha çok sarıyor beni.

bu arada Galactica'nın filmi de var bu dizinin öncesini anlatan izledim şimdi çok anımsayamadım.bir yada iki film var ama biraz karşık çok tutmadı o filmler.bakalım yeni seri nasıl olacak ?

ben dizi pek izlemiyorum sıkılıyorum çok uzun olduğu için,tabi 8-10 civarı yeni dizi izledim ama sıkılıyorum.film daha çok sarıyor beni.

bu arada Galactica'nın filmi de var bu dizinin öncesini anlatan izledim şimdi çok anımsayamadım.bir yada iki film var ama biraz karşık çok tutmadı o filmler.bakalım yeni seri nasıl olacak ?

filmlerini izlemedim ben bende daha çok diziciyimdir ya uzun soluklu olması beni daha çok çekiyor sezon araları olmasa bide

Battlestar Galactica Yeniden Çekimi Peacock’ta Olmayacak

Peacock, uzun süredir geliştirilmekte olan Battlestar Galactica‘nın yeniden başlatılması projesi üzerinde artık çalışmayacağını duyurdu. Bu haber, Battlestar Galactica hayranları için büyük bir hayal kırıklığı yaratsa da dizi başka bir platformda hayata geçebilir.

Proje Artık Geliştirilmiyor

Variety‘nin doğruladığı habere göre, Battlestar Galactica’nın yeniden çekimi resmi olarak rafa kaldırıldı. Proje, yıllar süren geliştirme sürecine rağmen hiçbir zaman resmi bir dizi siparişi almamıştı. Universal Content Productions, bu projeyi başka platformlara pazarlamaya çalışacak.

Dizi Başlangıçta Büyük Bir Evrenin Parçası Olacaktı

2019 yılında duyurulan Peacock’ın Battlestar Galactica’sı, Ron D. Moore tarafından yaratılan 2004 dizisinden ilham alan yeni bir hikaye olarak konumlandırılmıştı. Mr. Robot’un showrunner’ı Sam Esmail, projeyi yürütücü yapımcı olarak yönetiyordu. Proje başlangıçta daha büyük bir bağlantılı evrenin bir parçası olarak sunulmuştu, ancak artık bu planlar suya düştü.

Geliştirme Sürecindeki Detaylar

Battlestar Galactica yeniden başlatma projesi, ortaya çıkışından bu yana birçok güncelleme aldı. Moore, 2020’de yeniden başlatmanın 2004 Battlestar Galactica dizisiyle aynı evrende gerçekleşeceğini doğruladı. Ancak daha spesifik hikaye detayları gizemini korudu. Deadline, bu yılın başlarında Derek Simonds’un (Call Me by Your Name, The Sinner) yazar, yönetici yapımcı ve showrunner olarak projeye eklendiğini bildirdi. Daha önce The Little Drummer Girl’den Michael Lesslie, diziyi yönetmek için seçilmişti ancak sonunda projeden ayrılmıştı.

Film Bağlantısı ve Gelecekteki Durum

Dizinin 2022’de, X-Men’den Simon Kinberg tarafından yazılan yeni bir Battlestar Galactica filmiyle bağlantılı olduğu söyleniyordu. Ancak bu filmin durumu şu an belirsizliğini koruyor. Proje başka bir platform tarafından kabul edilirse, dizinin mevcut ekibinin projeye bağlı kalıp kalmayacağı da belirsiz.

Battlestar Galactica’nın Geleceği

Battlestar Galactica serisinin gelecekte nasıl devam edeceği büyük bir merak konusu. Hayranlar, serinin yeniden canlandırılmasını ve yeni hikayelerle devam etmesini umut ediyor. Ron D. Moore’un San Diego Comic-Con 2024’teki panelde dizinin bugün yaratılmış olsaydı nasıl görüneceğini anlattığı haberimize göz atabilirsiniz.

Peacock’ın Battlestar Galactica yeniden başlatma projesinin iptali, birçok hayran için büyük bir hayal kırıklığı olsa da, serinin gelecekte başka platformlarda yeniden canlandırılma ihtimali hala mevcut. Battlestar Galactica’nın evreni, yeni hikayeler ve karakterlerle tekrar hayat bulmayı bekliyor.

Geri