Batman

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Film dünyasının gelmiş geçmiş en iyi üçlemesidir(begins/the dark knight/the dark knight rises). Hans Zimmer'in muhteşem soundtrackleriyle süslediği efsane.

Çok iyi bir üçleme olmasına rağmen, film dünyasının gelmiş geçmiş en iyi üçlemesi değildir. Tabii bu göreceli bir fikir.

bknz: The Godfather , The lord of the rings , Back to the future

son oyunu arkham knight'ın PC sürümünün özürlü olmasından dolayı oynayamadığım oyun

üstteki üyeye katılmakla birlikte oyunlarının fiyasko olduğunu söylemek gerek doyurucu değil bi kere.

Kötü karakterleri efsane oyunculuklarla süslenen bir seri diyelim. En iyi seri demek LOTR gibi bir seriye haksızlık olur diye düşünüyorum.

Dört bir yanından petrol fışkıran güney doğu anadolu bölgemizde bulunan güzide bir il.

arkham origins oynamıştım harika, arkham knight ile ilgili de çok övgüler duyuyorum, #4 e katılamayacağım :d single player sevmemin etkisi var tabi

Onlarca Batman çizgi romanı ve akabinde oluşturulmuş onlarca farklı kişilikteki Batman ve diğer Gotham karakterlerinin (anti-kahraman yada kötü karakterler) içinde değişik bir karma yaratıp alışılmışın dışında bir çizgide 3 film çeken Nolan'ın Kara Şövalye serisine bayıldığım çizgi roman serisi.

Mesela örnek vermek gerekirse, onlarca farklı Bane karakteri var ki bunların çoğu Poison Ivy'nin (Zehirli Sarmaşık) yanındaki beyinsiz bir kas kütlesinden ibaretken; 60'larda yaratılmış ve tutmamış olan irade sahibi ve nispeten zeki sayılabilecek Bane tiplemesini alıp geliştirip kullanması. Veya en bilindik Batman karakteri olan Joker için de; sadece filmlerde bile onlarca versiyonuna yer verilmiş bu karaktere ilk defa böyle farklı ve tat veren bir misyon yükleyip gördüğümüz en etkileyici Joker tiplemesini oluşturmuş olmaları beni hayran bırakan nokta.

Diğer Joker versiyonlarının en akılda kalanları için:

jokers.jpg

Sadece burada bile palyaço, psikopat, gangster ve anarşist olan tiplemeleri görebiliyoruz.

Velhasıl Batman sahneye çıktı ve herkesin ağzını kırdı konseptinin çok çok dışında bir seri olduğu için bayağı hoşuma gitmişti. Keşke Riddler'ı da görebilseydik Nolan elinden çıkmış bir hamurda.

Geri