Batman v Superman: Dawn of Justice (Batman v Superman: Adaletin Şafağı)

Konu sahibi son olarak 3005 gün önce görüldü
PUAN*5.0*/10

Yapım: 2016 ABD

Tür: Bilim Kurgu, Aksiyon, Fantastik, Macera

Süre: 153 Dak.

Yönetmen: Zack Snyder

Oyuncular: Henry Cavill,Ben Affleck,Jesse Eisenberg,Gal Gadot,Jeffrey Dean Morgan

Senaryo: David S. Goyer,Chris Terrio

Yapımcı: Christopher Nolan,Charles Roven,Deborah Snyder,Benjamin Melniker,Michael E. Uslan

Man of Steel'daki büyük mücadelenin ardından Metropolis tam bir enkaza dönmüştür. Bu yeni dünya düzeninde Superman de tartışılan bir figür haline gelmiştir. Bazıları için hala umudun simgesi olan kahraman, sayısı giderek artan bir kesim tarafından ise dünyanın varlığına en büyük tehdit olarak görülmektedir. Bruce Wayne de Superman'i zararlı bulanlardandır ve onun verdiği zararları düzeltebilmek için Gotham'da Metropolis'e gelir. İlk andan itibaren birbirinden hoşlanmayan ikili arasındaki mücadele amansız olur, ancak Lex Luthor'un yarattığı*Doomsday bütün Metropolis için en büyük düşman haline gelince, Wonder Woman'ın da yardımıyla onu alt etmek için güçlerini birleştirirler.

Kaynak : sinemalar

Spoiler veresim var ama film çok taze küfür yemeyeyim. xD

Ne zamandır bu kadar uzun film izlememistim şimdi eve geldim 9 seansindan çıktım :/

Ayrıca önce yaşadığım şok sonra devam filmi gelecek mutluluğu ile size güzel bi haber vermiş olayım :p

Mümkünse 3 boyutlu izleyiniz.

Yarım saat önce filmden çıktım ve canım çok spoiler bırakmak istiyor şuracığa :/

marvell dan sonra dc comic karakterlerinide tek bir film içinde görmeye başlıcaz.
kaliteli isimlerin imzası olan bir film
amaa amaa batman'i keşke ben affleck yerine christian bale oynasaydı.

marvell dan sonra dc comic karakterlerinide tek bir film içinde görmeye başlıcaz.
kaliteli isimlerin imzası olan bir film
amaa amaa batman'i keşke ben affleck yerine christian bale oynasaydı.

Adam bence harika vücut yapmış hakkını yeme :)
2. si daha heyecanlı olur gibi geliyor .

Yorumları gözüm kısık okudum spoiler yememek için

Filmi izlemedim ama çizgi romana sadık kalmışlarsa Süperman ölecek ..

Beklenenden az puan almasına şaşırmadım. Çünkü bana da beklediğimi veremedi. Sahneler yeterince heyecan barındırmıyor. Standart düzeyde bir aksiyon var. Belki de artık bunlara alışık olduğumdan bilmiyorum. Filmi elbet çok beğenenler olmuştur ama bana pek tat vermedi.

Evet itiraf ediyorum beklentilerini karsilamamis film.
Uzun zaman sonra ilk kez sıkıldım.
Ben affleck bence gayet iyi batman karakteri olmuş. Önceden hiç sevmezdim kendisini ama bu filmle beraber hayran oldum.(adeta bir taş olmuş :p )

Ben Superman sever biri olarak aksiyon sahnelerini beklerken ciddi anlamda sıkıldım beklentim belki çok büyüktü o yüzden de olabilir. Gal godot aslında olmasa da olurmuş diyorum son sahnelere doğru çok gereksiz uzatma vardı. Seyircilerin çoğu kalkmaya başladı öyle diyeyim.
Bazı sahnelerde yok artık dedim. Ama hikaye çok basit bunu belirteyim. Sizi sasirtan ekstra bir şey yok zaten filme girmeden evvel yaptığım tahmin gibi oldu.
Canavar tasvirimizi biraz degsitrsek diyorum en son Victor frenkestein da görmüştüm böyle bir şeyi.
Bunu dışında Batman in annesi Marta rolünde Lauren Coheni görünce mutlu olan ben.
THY logosunu görünce ayrı bir sevindim. (Sponsormus)

Bunun dışında ben kaptan America'yi bekleyeyim en iyisi :p

Pek tarzim degil :p 1 alana 1 bedavam var paylasabilirim

yüzüklerin efendicileri hobiti nasıl abarttıysa batman fanlarıda bu filmi abarttı da abarttı. filme herkes tırt olmuş diyo, gitmedim nete düşerse izlerim. ne batman superman ne captain america civil war... x-men apocalypse bu yılın filmi olur (ben de x-men fanıyım. ashgjdjafj).

Adam bence harika vücut yapmış hakkını yeme :)
2. si daha heyecanlı olur gibi geliyor .

onun hazırlandığı gibi bende hazırlanıyım bendede o olur vucuttan yok hakkını yemiyorum yine severim ben affleck'i iyi bir oyuncudur benim için.
ama christian bale batman karakteriyle özdeşmiş bir isim olduğu için biraz sitem ettim.

Deadpool candır, yemişim yarasa adamı ve kırmızı donlu adamı .

Geri