Batarya çabuk bitiyor

Konu sahibi son olarak 3827 gün önce görüldü
Batarya şişmiş olabilir ömrünü tamamlamış olabilir belki telefonda başka bir arıza vardır.

Ayni sorun bendede var
Telefonum yeni oldugu halde

Akıllı telefon ise zaten bir de sürekli net falan açıksa elinden düşünüyorsa daha doğrusu çok kullanıyorsanız çok bile gidiyor

°•°~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~°•°

Akıllı telefon ise çok normal birden çok fonksiyon görüyor, eskiden bu kadar çabuk bitmiyodu diyeceksen, yüklediğin uygulamalara görr değişir güncellemelere göre şarj daha çok yer. Fakat bataryadada sorun olabilir, bataryayı değiştirmeni öneririm.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynısını yaşıyorum ..aldigim yorumlarda Söyle ..orjinal kablosuyla doldurmadigin icin sarjin aklini almissin gibidinden ilerliyor... :p
Yeni Telefon sart .s iPhone kullananlar icin ...
Öbürtürlü illaki bir imkan var pili cikart baska Pil tak..

iPhone kullanıyosan batarya ve kablosunu kaybetmiceksin

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Telefonu tam şarjı bitmeden şarj edip tam dolmadan cikartiyorsaniz ilerde mutlaka bu problemi yaşayacaksınız :)

°•°~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~°•°

7 aydır Samsung kullanıyorum şarjı çok uzun gidiyor.

Aldığınız cihazın işlemcisine, yazılım optimizasyonuna ekran çözünürlüğüne, batarya kapasitesine ve test sonuçlarına dikkat etmelisiniz. Aynı şekilde kullanırken arka planda çalışan uygulamalara, mobil veri ve gps kullanımına, ekran parlaklığına ve kilitliylen uyku modunda çalışmaya devam eden hizmetlerede dikkat etmeniz gerek.

Ve unutmamak gerekirki 500 şarjdan sonra telefonun pil ömrü %20 azalır. Ve bu oran gün geçtikçe çoğalır. Bu yüzden değiştirilebilir bataryalar daha uzun kullanım ömrü sağlarlar.

Foruma telefondan girince asırı gidiyor sarj :/

Mobil veriden kaynaklıdır. Forumdan olduğunu sanmıyorum. Bu genel problem ekran parlaklığını düşürerek bir nebze rahatlatabilirsin.

Geri