Başrolünde Haluk Bilginer’in Oynadığı Yollarını Gözlediğimiz Yeni Dizi Şahsiyet

• Kullanıcı Sade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
1. İlk bölümü 17 Mart’ta yayınlanacak Şahsiyet’in senaryosunu Hakan Günday kaleme alırken yönetmenliğini başarılı oyunculuğuyla da göz dolduran Onur Saylak yapacak

2. Saylak ve Günday ikilisini en son Daha filmindeki birlikteliklerinden hatırlayabiliyoruz

3. Dizinin oyuncu kadrosunda Haluk Bilginer, Müjde Ar, Cansu Dere, Şebnem Bozoklu, Necip Memili ve Metin Akdülger gibi birbirinden başarılı isimler yer alıp heyecanları tavan yaptırıyor

4. Alzheimer hastası bir seri katilin hikayesini izleyeceğimiz dizinin seri katilini, Agâh Beyoğlu ismiyle Haluk Bilginer canlandırıyor

5. Nevra Elmas isimli polisi canlandıran Cansu Dere’nin yanında ekip arkadaşı olarak sık sık göreceğimiz isim Necip Memili olacak

6. Şebnem Bozoklu’yu ise seri katil Agâh Beyoğlu’nun kızı olarak göreceğiz

7. Önümüzdeki cumartesiden itibaren izleyebileceğimiz Şahsiyet’i, arama motorlarına yazmaya doyamadığımız Puhu TV’den rahatlıkla takip edebileceğiz

8. Son olarak farklı tarzı ile dikkat çeken ve dizi sektöründeki yenilikçi işler arasına gireceğine şüphe etmediğimiz dizinin fragmanıyla başbaşasınız

çok güzel dizi valla acayip sardı. masum gibi 13 bölümde falan bitmez umarım çünkü hızlı ilerliyor. içlikciğimle bir araya gelince teoriler kuruyoruz sürekli ileride ne olacağı ile ilgili. xd o pek beğenmese de ben cansu dere'nin soğukluğunu rolüne yakıştırdım. haluk bilginer'e zaten aşık olduğumuz için paraya kıyıp tiyatro oyununa da gideceğiz djdjdj

Bölümleri hemen bitirip sonra ben ne yaptım diyorum iki haftada yeni bölüm mü yayınlanır insafsızlar..

Nevra biraz daha dişiliğini konuştursa ne o öyle erkek fatma gibi hareketler..

İzleyin, izlettirin diyebileceğim hatta dediğim tek Türk dizisi.
Benim izlemem için Hakan Günday' ın kaleme almış olması yeterliydi. Onur Saylak' ı da görünce içten içe oha demedim değil hani. Türk Yeraltı Edebiyatı' nın tartışmasız en iyi isimlerinden Hakan Günday' ın senaryo yazmış olmasını garipsemiştim ilk önce. Daha' daki akıcılığı, Az' daki merak uyandırıcılığı ve Kinyas ve Kayra' daki sivri dili nasıl olacakda tv dizisi için harmanlanıp bir öykü oluşturacaktı ? İyi yazar olmak aslında cesur bir kaleme sahip olmayı gerektiriyor. Adalet ve kukukun farklı şeyler olduğunu, heleki vicdan ve şahsiyetin insan olmanın en gerekli kuralı olduğunu Hakan Günday anlatacak ise ancak böyle bir hikaye ile anlatabilirdi.
Tek sezon, 1 er saatlik 12 bölüm. En sevdiğim kısmıda bu oldu aslında. Tadında ve anlatılmak isteneni anlattığı kadarı ile uzatmadan, sıkmadan ve alkışlar eşliğinde oyunculuklar ile aktarabilmesi.
Dediğim gibi, izleyin, izlettirin.

Geri