Başrol benim” dediğin anlar neler?

Konu sahibi son olarak 971 gün önce görüldü
Ha bir de şey vardı. Otele yerleştirdiğim ıraklı müşterimiz iranlı bir asistan almıştı yanına. Tabi ilişkilerini sakladıkları için anlamamıştım. 3gün sonra aynı odaya başka iranlıyı alınca aynı kız sanarak ilk gelen iranlıyı arayıp "beyefendi uçakla çıktı siz otelden ne zaman ayrılacaksınız? Demiştim :( tabi ikinci iranlıyla ilişkileri benim yüzümden ortaya çıkınca günün başrolu ben oldum herkes şok oldu yaptığım şeye.

sanırım hepimiz kanal d'nin yayınladığı imdb puanı 3 olan filmlerde başrolüz lkdfkj

işe ilk başladığım zamanlar ofise adamın biri gelmişti, bölge müdürlüğünün izin belgesini gösterip 1-2 soru sormuştu. ben de bölgede faaliyet gösteren firmalar için hazırlanan dergi adına olduğunu düşünüp adamın sorularını cevaplamıştım ve finalde elimde firmanın satışını yaptığı cihazla bi poz vermiştim. herif meğerse gazeteciymiş lokal haberler yapıyormuş. sabah gazetesi de bu haberi almış ekonomi sayfasına taşımış. bir gün IK'dan bana mail geldi "bu nedir açıklayabilir misiniz?" diye. gazetede kocaman resmim var, altında da anlattıklarım. neyse durumu izah ettim. sonra genel bir mail attılar, "şirketimizde genel müdürümüz ve o'nun yetkilendirdiği kişiler hariç basına demeç vermek yasaktır" şeklinde. bi süre merkez ofisteki arkadaşları aradığımda "raskocum görüşemiyoruz ama basından takip ediyoruz seni" diye t*ş*k konusu olmuştum

Son düzenleme:
karmanın figürana ihtiyacı yok
şakşakçıya hiç yok

kurumun muhabirliğini yapıyorken, bir programa gittik, konuşmasını beklediğimiz biri var. bekliyoruz, bekliyoruz, bekliyoruz. adam gelmiyor. orada 3.5'a tavuk dönerci vardı jdksj fotomuhabirle kameraman dedi ki şurada atıştıralım, yakındayız, bir hareketlenme olursa kalkarız. ama emniyet şeridinden çıkıyoruz. alanın etrafında şerit var. neyse çıktık, o sırada daha ikinci lokmamızı almıştık ki adamı anons ettiler :emoji_thermometer_face: neyse bizimkilerin bir uçuşu var, ben de peşlerinden koşuyorum ama arama bölgesinden geçmemiz lazım. onlarda makineler olduğu için kolayca geçtiler aramadan, bir de galiba kartlarını da gösterdiler. o sıra kartım basılmamış, benim elimde ses kayıt cihazı var sadece, mikrofonu da götürmüşler vicdansızlar dksl neyse ben arama noktasına geldim, telaştan çok dikkat etmediğim için bizim kurumun güvenliği sandım, duraksamadan arama noktasından geçtim. kadın peşimden koşturuyor," hanımefendi durun, arama yapacağım", ben hiç dikkat etmiyorum, aldırmıyorum koşmaya devam ederken, arkamdan bir bağırdı "hanımefendi durun yoksa zor kullanmak zorunda kalacağım" jfkds ben o zaman idrak ettim, arkama döndüm ki polis kdjs böyle açtım kollarımı babam ve oğlum'daki gibi "ara beni" dedim kjfjdkdkfdkjgfdk BİRAZ TALİHSİZ AMA BÜTÜN DİKKATLERİ ÜSTÜME ÇEKTİĞİM BİR ANDI

Geri