Basri Hoca:D

A
  • Kullanıcı aXi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İtiraflar ve Anılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk okuldaki Bir anımı yazıcam şimdi :D Çok Komik Değil ama anlatalım :D Çok derli Toplu Bir öğrenciydim ve her malzemem çantam kalemim ne bilim şuan aklıma gelmior çok kaliteliydi:D Annemde Saolsun hergün bişeyini kaybetmiceksin bu kalem şu kadar para:D ee Memur Çocuğu Olmak böyle Bişey:D neyse Matematik dersi Var öğretmenimiz Gelmedi hastaymış eşide öğretmen o girecek dersimizeki Eşinden ben çok korkardım ismide Basri idi Neyse duydum onun derse giriceğini panik yaptım kalemimi bulamıyorum başladım ağlamaya:D öğretmende beni izliomuş içeri girdi kızım ne ağlıyorsun öğretmenim kalemim yok bulamıyorum dedim ha arkadaşlarımmı çaldı diosun dedi:D vallahi Billahi ben Öyle Bişey Dememiştim hayır diyemedim çünkü konuşma hakkı vermioki adam:D neyse Dediki herkes kalksın sırasından tek tek çantaları bakıcam baktı baktı baktı baktııııı ve kalem benim çantamda çıktı:D Dediki gel Buraya bak kalem burda arkadaşlarını hırsız tuttun ha dedi öğremenim diorum dinlemioki çok feci 4 tokat attı ama hep beddu ettim o öğretmene çünkü:D ben ona asla arkadaşlarımın çantasına bak demedim onlardan biri çaldı demedim adam takmıştı bana:D Neyse Bitti bu kadar:)

bende bilimsel bir açıklık getiriyim şu olaya.

1- karşımızdaki insanları çok dinlemez sadece kurduğu cümlenin yarısnı dinler kendimize göre anlam çıkarırız bu % 80 böyle

2- gördüğümüz haksızlık karşısında kendimizde hak görüyormuşçasına başkasının hakkına gireriz öğretmenin diğer öğrencilerin çantasını aramasıyla onlara yalancı muamelesi yapması gibi

3- şiddete hayır :)

4- güzeldi Teşekkür ederim aXi'mmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri