Başlıyoruz İnşaALLAH

• Kullanıcı EkSen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema ve Dizi Haberleri
Konu sahibi son olarak 44 gün önce görüldü
Kısmetse önümüzde ki Pazartesi " Cinnia İfrit'in Diyeti " sinema filminin çekimlerine başlıyoruz .. Çekimler Kütahya'nın güzide ilçesi Gediz, Eski Gediz ve Erdoğmuş köylerinde olacak .. Senaryosu şahsıma ait olan bu filmin yönetmenliğini Özgür Özberk yapacak ..

Konusu : 2012 yılında üç arkadaş Cin temalı korku filmi yapmak isterler ama önce sağlam bir hikaye bulmak isterler .. Bunun için bulundukları yörede tanınan bir mühr-ü vekilin kapısını çalarlar .. Olaylar bundan sonrasında tahmin edilmeyecek şekilde gelişir .. Kendilerine korku hikayesi arayan gençler kendi korku hikayelerini yaşarlar ..

Oyuncular :
Özgür Özberk
image_400x400.jpg

Gülşah Çomoğlu
gulsah-comoglu.jpg

Fahri Öztezcan
Muzik_3903568.jpg

Kirkor Dinçkayıkçı
201_1145_05.jpg

Ebru Demirdöven
2696_demirdoven_ebru.jpg

Gözde Fidan
98860.jpg

Senarist : İbrahim H.Öztürk
Yönetmen : Özgür Özberk - Şahin Yiğit

İnşaALLAH gelişmeleri ilk forumumuzda paylaşacağım .. Teaser olsun fragman olsun ilk sizlerle paylaşacağım ..

Üstteki mesajımda yer alan " çöpçatanlık " reklamını kaldırabilecek bir yönetici arkadaşım var mı ..?

Abi bende kahve reklamı görünüyo. En son kahve makinesi arıyodum .p
Sende niye çöpçatanlık .p

Başarılar umarım istediğiniz sonucu alırsınız :)

SM-G313HY cihazımdan gönderildi

kolay gelsin abi, türk korku filmlerini izlemem ama tanıdığım birinin korku filmini izleyip birebir eleştirmek ya da övmek isterim.

kolay gelsin abi, türk korku filmlerini izlemem ama tanıdığım birinin korku filmini izleyip birebir eleştirmek ya da övmek isterim.

Oggy'im senden özellikle rica ediyorum .. O gün geldiğinde yapabildiğin kadar dikkatli izleyip ister öv ister yer ama fikrini belirt .. Hatta olmamışsa beni yerden yere vur :)

Teşekkür ederim kardeşim hakkımızda hayırlısı artık ..

Abi, tebrik ederim.İnşallah gişesi bol olur.

Sükut - Fernando sağolun kardeşlerim ..

Üstad Hayırlısı inşallah...
Hayır olsun... Başarılar dilerim...
İlk izleyen ve İlk eleştiri yazan olucam buna emin ol... :)

Her zaman beklerim hocam ve sevinirim gerçekten ..

Geri