Başlıksız

Konu sahibi son olarak 138 gün önce görüldü
Evet yine ölmek istiyorum ölemediğim için yazıyorum .
Ben çoğu şeyi ölemediğim için yapıyorum.
En yakın bildiklerim en uzağımdalar yeni yeni öğreniyorum bazı şeylerin insanın içinde kalması gerektiğini biri okur diye yazıya bile dökmemesi gerektiğini .O beni anlar diye açık açık her şeyi anlatmam tam bir saçmalıkmış. Bana kızdıklarında ya da ufacık bir tartışmada kozları oluyormuş ellerinde o an aklından bile geçmeyeni yüzünün ortasına fırlatıyorlarmış sonra bir özürle hiçbir şey olmamış gibi devam…
Sonra birine güvenmekten bahsediyorlar nasıl ha nasıl?Ben nasıl birine her şeyimi anlatayım sizden sonra ben nasıl arkama bakmadan korkmadan yaşayım?
Oysa sizin için çok kolay hepsi kendi dünyanızda ufacık mutsuzluklara bile yer yok.O kadar bencilsiniz ki sadece siz aşık oluyor sadece siz ağlıyor sadece siz acı çekiyorsunuz sadece siz yaşıyor sanıyorsunuz lanet olası dünyada.
İnancımı da aldınız insanları denize benzetirdim ben bütün pisliklerini dışarı vurur da derinliklerin de güzelliklerini saklar. Değilmiş bazı insanların güzellikleri de yosun bağlamış kapkara yosun bağlamış.
Hadi yine siz en iyisi olun ben kötüyü oynarım.

Şiirden çok düzyazı ve makâle tarzında bir çalışma olmuş. Eseri şiir modunda pek değerlendiremiyorum. Fakat konu bütünlüğü ve cümle kurguları açısından başarılı.

Geri