Başlık bulamadım

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Rüyamda ay yere carpıp gökyüzüne yükseliyordu... her carpışında muhteşem bir ışık sacıyordu... eve carpacak diye korkup dışarı kactım dışarısı icerden daha güvenliymiş gibi......
Rüyam bu kadar fakat etkiliyici... sizce bu neye yorumlanır merak ediyorum gercekten......

Üç vakte kadar zengin birini bulacaksın hepimizin hayatı kurtulacak…

sana ve nesline hükümranlık verilmiş, devlet kurmalısınaşsdkjasşkdşsaljdşas

toton açıkta kalmıştır çok da şaapma ya.

Milli Handball takımımız şampiyon olacak, bence. Çünkü ay sekmiş.:)

Bunun üstüne yere çarpıp ışık saçan bir ay çizimi bekliyorum sizden Anna hanım, ilham verici buldum rüyanızı….
Yaptıracağım ilk dövmeyi bu rüyayla tasarlamak isterseniz fevkalade bir iş olur…..

Konu başlığının da genele yayılması adına “ilham veren rüyalar” olarak değiştirilmesini öneriyorum.

rüyada ay görmek, kendinizin bazı gizli, gizemli yönlerini temsil eder. genellikle kadınsı gizem ve sezgi ile ilişkilendirilir. alternatif olarak, ay değişen ruh halinizi gösterir. Aynı zamanda iki şeyin aşırı uçlarını temsil eder. sezgilerinizin veya içgüdülerinizin çok güçlü olduğunun ve onu takip etmeniz gerektiğinin bir göstergesidir. daha fazlasını öğrenmek için ocean uygulamasına aylık 39,99 tl karşılığında abone olmalısınız.

Baslik bulamadim adim lale. Boyle bir konu vardi vardi galiba uydurmus olamam...

Ruyaya gelecek olursak sey geldi aklima "telealll bedruuu aleynaaa min seniyyetil veda" ay dogdu uzerimize veda tepelerinde sukur gerekti bizlere Allaha davetinden..

Ruyaniz hayirli anna hanimcim.

Rüyamda ay yere carpıp gökyüzüne yükseliyordu... her carpışında muhteşem bir ışık sacıyordu... eve carpacak diye korkup dışarı kactım dışarısı icerden daha güvenliymiş gibi......
Rüyam bu kadar fakat etkiliyici... sizce bu neye yorumlanır merak ediyorum gercekten......

Ay var olduğunda güneşin nöbetini tutar, insanlar için...

şimdi bu işin kerametine gelecek olursak anna hanım;

ayın yere çarparak tekrar gökyüzüne yükselmesini gece sizi boğan yalnızlığının artık şirazesinin kaydığını ve bu kayıklığın tekrardan dengeye oturması adına ayın size haberci olduğunu anlatmaktadır. bu kayıklık gündüz bilinci ile farkındasızlıkta olduğunuza da delalettir. güneşe bakılamadığı için manayı aya devretmiştir.. siz aya da bakmaktan vazgeçmişsiniz o da sizin için yere çarpmış ve size bir mesaj vermiş...

bu saçtığı ışık ise yalnızlığın karanlığını gecede aydınlatmak için olabilir. etrafınızda olduğunuzu bildiğiniz fakat ne niyetler güttüğünü bilmediğiniz insanların varlığına işarettir. ay çarptıkça onları size göstermek istiyor.

rüyada ev insanın içidir. iyi niyetler beslediğiniz insanlar ile size onların iyi niyetli olmadığını anlatmak isteyen insanlar (dışarısı) arasında muallakta kalmışsınız. hayra alamet değildir.

ek olarak;

Bilâl b. Yahyâ b. Talha b. Ubeydullah’ın (r.a.), babası aracılığıyla dedesi Talha b. Ubeydullah’tan (r.a.) naklettiğine göre, Hz. Peygamber (s.a.v.) Hilâl’i gördüğünde şöyle derdi:

“Allah’ım! Hilâl’i üzerimize bereket, iman, esenlik ve İslâm ile doğur. (Ey Hilâl!) Benim Rabbim de senin Rabbin de Allah’tır.” (Tirmizî, Deavât, 50)

hayırlı forumlar.

Geri