Rüyamda ay yere carpıp gökyüzüne yükseliyordu... her carpışında muhteşem bir ışık sacıyordu... eve carpacak diye korkup dışarı kactım dışarısı icerden daha güvenliymiş gibi......
Rüyam bu kadar fakat etkiliyici... sizce bu neye yorumlanır merak ediyorum gercekten......
Ay var olduğunda güneşin nöbetini tutar, insanlar için...
şimdi bu işin kerametine gelecek olursak anna hanım;
ayın yere çarparak tekrar gökyüzüne yükselmesini gece sizi boğan yalnızlığının artık şirazesinin kaydığını ve bu kayıklığın tekrardan dengeye oturması adına ayın size haberci olduğunu anlatmaktadır. bu kayıklık gündüz bilinci ile farkındasızlıkta olduğunuza da delalettir. güneşe bakılamadığı için manayı aya devretmiştir.. siz aya da bakmaktan vazgeçmişsiniz o da sizin için yere çarpmış ve size bir mesaj vermiş...
bu saçtığı ışık ise yalnızlığın karanlığını gecede aydınlatmak için olabilir. etrafınızda olduğunuzu bildiğiniz fakat ne niyetler güttüğünü bilmediğiniz insanların varlığına işarettir. ay çarptıkça onları size göstermek istiyor.
rüyada ev insanın içidir. iyi niyetler beslediğiniz insanlar ile size onların iyi niyetli olmadığını anlatmak isteyen insanlar (dışarısı) arasında muallakta kalmışsınız. hayra alamet değildir.
ek olarak;
Bilâl b. Yahyâ b. Talha b. Ubeydullah’ın (r.a.), babası aracılığıyla dedesi Talha b. Ubeydullah’tan (r.a.) naklettiğine göre, Hz. Peygamber (s.a.v.) Hilâl’i gördüğünde şöyle derdi:
“Allah’ım! Hilâl’i üzerimize bereket, iman, esenlik ve İslâm ile doğur. (Ey Hilâl!) Benim Rabbim de senin Rabbin de Allah’tır.” (Tirmizî, Deavât, 50)
hayırlı forumlar.