Başlangıcın Yâri

Konu sahibi son olarak 1014 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lokomotif gibi tüten bacaların gökyüzünde hayâletler oluşturduğu bir gecede dünyaya geldim. Dışarısı o kadar soğuktu ki, sanki yeryüzü günlerdir güneş yüzü görmemiş gibiydi. Neredeyse bir adam boyunu bulan karların arasından dünyaya ''Merhaba'' dedim. Manzara muazzamdı; her yer bembeyaz. Dünyayı da böyle bembeyaz, tertemiz bir yer sanmıştım, çocukluk işte...

Yanımda âilem oldu her zaman, hiçbir zaman yalnız bırakmadılar beni sağ olsunlar. Allah bana büyük lûtuflar ihsan etti ama ben kıymetlerini yaşım kemâle erene kadar idrâk edemedim. Eğitimim kolay oldu, tahsilimi çok şükür takılmadan bitirdim. Bir çırpıda da yaptım askerliğimi. Her ne kadar asker psikolojisiyle pek haz alamasam da Kıbrıs güzel memleket, ne de olsa yavru vatan. Tatilcilere tavsiye ederim.

Mevlâ sonra bana güzel bir rızık kapısı buldu. Ne taş attım, ne kolum yoruldu. Keyfim de çakır... Ama yüreğime gelince; huzur disiplinini bir sağlayamadım. Hüzünlerin kervan oluşturduğu kâlbim artık aşkın kâbesi. Sevdalar kıbleyi sorsa, yüreğimi gösteriyorlar.

Ömrümün neresindeyim, hayatım daha ne kadar sürecek bilmiyorum tabi. Aldığım ve verdiğim nefesler bir şekilde bir çok şey yaşattı bana. Mutluluğum her yöne değildi belki ama zamanında en kuvvetli operatördü umutlarım. Şimdi bitkinim, yorgunum, perişanım.

Son, bir çok anlama gelmekte mâlum. Bu rumuzdaki anlamı en son da olan. Artık neyin en sonunda olduğumu da zaman gösterecektir umarım.

Her şeyin bir son'u var. Sonsuzluk için geri sayım başlasın o zaman.

Güzel bir anlatım olmuş memnun olduk efenim :cici:

Şairane bir anlatım olmuş. :)
Çok memnun olduk. :cici:

Hoşgeldin (:
Nickine ayrı bir saygım var Veysel Karâni.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri