Başkomutan Ne demek ?

S
  • Kullanıcı She`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Ne Nedir?
+ En iyi yönetici Ebu Said bence.
- Olabilir ama savas mi yonetti? Bence en iyi yonetici Ataturk.

Böyle bir muhabbet mi var?
Mustafa Kemal Atatürk dönemin başkomutanıdır.
Bu dönemin başkomutanı Erdoğan'dır.

@le'adri'nin mantığıyla gidersek, inşallah savaş çıkmaz da başımızdaki başkomutan bütün düşmanı vatandan atmaz. Animallah, Atatürk'ten daha iyi bir başarı gösterirse kimse Atatürk'ü saymayacak bu sefer. Düşünebiliyor musunuz? "Atatürk te kimmiş, bu başkomutana göre neler yapmış." dediklerini.

Cidden bazen cümlelerinizin nereye gittiğini de bilmiyorsunuz. Bir kere en büyük hatanız Mustafa Kemal Atatürk ile Erdoğan'ı karşılaştırmak.

basit ve net bi örnekti hacım. tebrik ederim

ulkeyı kuran atatürk türkçe alfabeyi getiren atatürk her şeyi yapan atatürk ün zekası bi adamın başarısı bukadarda kıskanılmazki.(: gerçi atatürk vatan hainlerini direk asmıştı ama bazıları hala klavye delıkanlılıgı yapıyor(U:

O alfabe yüzünden bir gecede kaç kişi cahil kaldı sen biliyor musun.p Ezsgi keske bu konuyu hiç karıştırmasaydın
Hatta Osmanlıyı yıktı yaani:)

@le'adri'nin mantığıyla gidersek, inşallah savaş çıkmaz da başımızdaki başkomutan bütün düşmanı vatandan atmaz. Animallah, Atatürk'ten daha iyi bir başarı gösterirse kimse Atatürk'ü saymayacak bu sefer. Düşünebiliyor musunuz? "Atatürk te kimmiş, bu başkomutana göre neler yapmış." dediklerini.

Cidden bazen cümlelerinizin nereye gittiğini de bilmiyorsunuz. Bir kere en büyük hatanız Mustafa Kemal Atatürk ile Erdoğan'ı karşılaştırmak.

normalde cok uzun bır cevap yazıcaktım ,
.tane tane cevap verıcektım mısıllemelerıne
Ama anlayabılecegını dusunmedıgımden yazmamayı sectım ,
Buradakı konu kıyas konusu degıl , Baskomutan nedır kımdır yetkıelrı ve Anayasada gosterılen yetkı sınırlarıdır ..

Basskomutanlıgı sız neye gore degerlendırıyorsunuz merak edıyorum
Tanımı gayet acık , Savas alanında tum kara hava denız bırlıklerıne onderlık eden komutan ?

anlamanız vardır sanırım ,

Anayasada Cumhurbaskanı Baskomutannı temsıl eder yazıyor dıye , herkes kendını baskomutan adledıyorsa , Vaz bızım gecmısımızın konutanlarına..

Az cok gorusunuzun ne oldugunu sezınlıyorum
Bu dogrultuda yazdıklarınızıda anlamaya calısıyorum , Lakın tayyıp ve Ataturk'u kıyaslayan ınsan ben degılım

Bırısı kaostan beslenır , Bırısı Mılletının cıkarsız sevgısınden ..
Muhabbetlere dahıl olurken , Icınızden gecenlerle degıl , konunun sıze sordugu cevaplarla cevap verın olur mu

konu gayet acık baskomutan kımdır
nedır ..

Iyı gunler

normalde cok uzun bır cevap yazıcaktım ,
.tane tane cevap verıcektım mısıllemelerıne
Ama anlayabılecegını dusunmedıgımden yazmamayı sectım ,
Buradakı konu kıyas konusu degıl , Baskomutan nedır kımdır yetkıelrı ve Anayasada gosterılen yetkı sınırlarıdır ..

Basskomutanlıgı sız neye gore degerlendırıyorsunuz merak edıyorum
Tanımı gayet acık , Savas alanında tum kara hava denız bırlıklerıne onderlık eden komutan ?

anlamanız vardır sanırım ,

Anayasada Cumhurbaskanı Baskomutannı temsıl eder yazıyor dıye , herkes kendını baskomutan adledıyorsa , Vaz bızım gecmısımızın konutanlarına..

Az cok gorusunuzun ne oldugunu sezınlıyorum
Bu dogrultuda yazdıklarınızıda anlamaya calısıyorum , Lakın tayyıp ve Ataturk'u kıyaslayan ınsan ben degılım

Bırısı kaostan beslenır , Bırısı Mılletının cıkarsız sevgısınden ..
Muhabbetlere dahıl olurken , Icınızden gecenlerle degıl , konunun sıze sordugu cevaplarla cevap verın olur mu

konu gayet acık baskomutan kımdır
nedır ..

Iyı gunler
Sıkıntınız büyük Allah yardımcınız olsun. Maddeyi kendinize göre çevirmeniz yetmiyor bir de ilk mesajımda beni yaftalamayın dememe rağmen birde yaftalıyorsunuz. Ayrıca anayasa maddesinde önderlikten bahsedilmez.

HTC Desire EYE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sıkıntınız büyük Allah yardımcınız olsun. Maddeyi kendinize göre çevirmeniz yetmiyor bir de ilk mesajımda beni yaftalamayın dememe rağmen birde yaftalıyorsunuz. Ayrıca anayasa maddesinde önderlikten bahsedilmez.

HTC Desire EYE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pekı dostum benım sıkıntım buyuk ..
yenı modanız bu olsun ..

Haklısın, karşılaştırmak çok saçma çünkü birisi Asker Mareşal rütbesinde olan bir komutandı o zamanlar başkomutan odur herhalde görmediğimiz için muşlu mişli şekilde yazmamız daha uygun olur her yazılanlara inanırsak zaten vay halimize..

Geri