Bαşкєпт кızı `Aşєкα ...

Konu sahibi son olarak 4866 gün önce görüldü
5514Untitled-1.png

Zihni de kendi gibi karmaşık bir kızın kaleminden…

Aşeka ; tam bir Ankara aşığı kırmızı sever ve kedi manyağıdır ... Ve artık onun çok sevimli bir kedisi vardır... Hayvan sevgimin insan sevgimden daha çok olduğunu belirtebilirim sanırım...
Hayatını Aşık olduğu şehirde geçiren bir kul aşeka...
Ankara ; Hayallerimin Başkenti...
Oynak insanlardan nefret ederim,ikiyüzlü insangillerden bahsetmiyorum bile ... Aman,aman benden uzak Rabbime yakın olsunlar. Ama malesef ki günümüzde ikiyüzlü insanlarla karşı karşıya gelmemek mucize gibi bir şey. Öyle bir insan var mı ? Evet var aslında benim Annem gibi ya da sizin değer verdiğiniz herhangi birileri gibi. Nadir insanlar,değerli insanlar... Çok sıkıcı bir konu değil mi ? O halde esgeçelim.
Kedimden bahsedeyim size ; dünyalar tatlısı bir kedim var artık. Küçüklükten beri hayalini kurduğum minicik sevimli bir yaratık. Ve evet ben onu insanlardan daha çok seviyorum.Artık bir kedim var benim yalnızca tatil zamanı Muğla'ya gidipte sevebileceğim bir kedi... Malesef ki evimiz bu sevimli yaratığı besleyebilecek kadar doğal ve rahat bir ortam değil onu en iyi Muğlada dayıcığıma emanet edebilirim,en iyi o bakar ya..
* Sevmekse artık başka bahara kaldı...

Şubat Ayının Dördü yıl ikibinonüc *

Çok Çok Güzel Yazılar Yazman Dileği ile meleğim..

Geri