Başkasının soyduğu yumurtayı yiyebiliyor musunuz?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
Nasıl saçmalık ya başkasın evinde yemeğe gitmediniz mi hiç yada restoranda keniz mi pişirip yiyorsun bazı konu başlıkları beni benden alıyor yaa

Uzun tırnaklılık hadisesi iğrenç bir olgudur, soyan uzun tırnak yahut takma uzun tırnaklıysa, hemen oracıkta boşarım.

Böö.

Ben bir ( K a r a d e n i z ) erkeği( yi )m. Yumurtayı kendim soyacak değilim tabi ki.

birinin mutfağında veya yemek yaparken kullandığı araç gereçte bir şey görmezsem yerim ama görürsem yemem.
göz görmeyince gönül katlanıyor

Birinin soyup soymaması değil de pişerken çatlayan yumurtayı yiyemiyorum. Ayrıca soyduktan sonra yıkıyorum :s

başkasının telefonuna dokunurken bile huylanan, benim haricimde birilerinin kullandığı kumandayı tutarken huylanan, genel olarak birçok şeyden huylanan biri olarak yumurtamı kimse ama kimse soymaya yeltenmesin. babam bunu çok yapardı, sayesinde reflekslerim çok gelişti. herhangi bir yeltenme durumunda muslera gibi atılıyorum kapıyorum yumurtayı. SAKIN.

Ben de soyduktan sonra mutlaka yıkıyorum ya.. yerim ama ben çok tikli değilim.. amaaaannn yiyin gari

Valla arkadaşlar yorumlara bakıyorum da
Yemek sepetinden yemek sipaeişi hiç vermemiş gibi duruyorsunuz kjkjkj

Adana da tost yerken pek umursanamayacak hadise

Geri