Başkasının sofrasına oturup yemek yer misiniz?

Konu sahibi son olarak 80 gün önce görüldü
Ben davet etseler bile oturup yemem nedense sevmiyorum böyle şeyleri

1723585462518.png1723585500869.png

Ekli dosyalar

• 1723585465447.png
    1723585465447.png
    2.5 MB · Görüntüleme: 0
Kimin davet ettiğine göre durum değişir ancak hijyenik olduğuna emin olduğum kişilerse bu tip durumlara takılmıyorum.
Dışarıda denk gelinmişse o zaman sadece selam verip geçerim, planlarına dahil olmam.

Çok saçma … tanımadığımız yolda yürürken karşılaştığımız her hangi biri bizi yemeğe davet etmeyeceğine göre…
Evine Gideceğimiz kişi ile muhakkak ki bir münasebetimiz olmalı ki davet etmiş ha titiz mi değil mi onunla ilgili de vardır muhtemelen bir fikrimiz

Benim pasaklı biriyle dost arkadaş kanka olma ihtimalim de olmadığına göre gönül rahatlığı ile yerim yani

Çok saçma … tanımadığımız yolda yürürken karşılaştığımız her hangi biri bizi yemeğe davet etmeyeceğine göre…
Evine Gideceğimiz kişi ile muhakkak ki bir münasebetimiz olmalı ki davet etmiş ha titiz mi değil mi onunla ilgili de vardır muhtemelen bir fikrimiz

Benim pasaklı biriyle dost arkadaş kanka olma ihtimalim de olmadığına göre gönül rahatlığı ile yerim yani
Dışarıda karşılaştığım kişilerin davetini kabul etmeme sebebim de rahatsız etmemek çünkü sonradan dahil olup da plan bozmak istemem.

yemeğin nasıl yapıldığını görmüyosam sofraya gelenin içinde de sıkıntı yoksa yerim napiyim

Bedava yemeği horlarım ben. Samimi olduğum biri değilse sofrasını paylaşmam.

Yerim, neden yemeyeyim… Hindistan sokak lezzetleri hijyeninde değilse sorun etmem…

biz de zaten bundan bahsediyoruz çok yakın kişiler ile yersin ama mesela iş yerinde kendi aralarında yaptıkları şeye katılmam mesela

siz hiç kurtlar sofrasına oturdunuz mu bi de o var

aklıma gelmişken şunu da şuraya iliştireyim

Geri