Başkasının Rehberinde Nasıl Kayıtlısın?

Konu sahibi son olarak 1015 gün önce görüldü
'Kolay yoldan para kazanan' diye olabilir:)

ahahaaasss

Ben bilmiyorum onu da geçen arkadaşımın tel nu çaldı. Tel bana yakındı uzattım. Ekranda arayan SIĞIRCIK yazıyordu : )

Ses kes @Kor
Bana işlemez bu numaralar.

Sana işlemezse altından kalkamayacağın numaraları arama. Lan kaktüs, biz vurguncu muyuz, yasa dışı yollardan para mı kazanıyoruz da kolpa diyorsun kereviz? Son zamanlarda bazı kesimlerde delikanlı/adam gözüküp, içi boş olan insanlar için de kullanıldığı oluyor. O konuda bir şüphen varsa da müsait bir zamanda dolu mu boş mu gösteririz gerekirse. Sana diploma vereni öpeyim ben.

Ya arkadaş "kolay para" nın kısaltılmışı "kolpa". Sen dedin beni böyle kaydedin diye. Sonra bir sürü yok Türkçe yok dilbilgisi.. neyi yanlış yazmışım göster hele. Zora gelince diploma bilmem fasarya. Ben diplomadan ibaret değilim. Kimseye de dolu yada boş demedim. Nooldu bitcoin 400 bin oldu diye mi özgüven geldi birden sana kolaycı kardeşim @Kor

Ya arkadaş "kolay para" nın kısaltılmışı "kolpa". Sen dedin beni böyle kaydedin diye. Sonra bir sürü yok Türkçe yok dilbilgisi.. neyi yanlış yazmışım göster hele. Zora gelince diploma bilmem fasarya. Ben diplomadan ibaret değilim. Kimseye de dolu yada boş demedim. Nooldu bitcoin 400 bin oldu diye mi özgüven geldi birden sana kolaycı kardeşim @Kor
Kolay paranın kısaltılmışı kolpa mış da bilmem ne. Daha ne anlamlar duyacağız bakalım. Senin neden ibâret olduğunu tartışmayacağım elbet, lâkin bitcoin ile sandığın kadar haşır neşir değilim. Yırtık dondan çıkar gibi alıntılar yapmadan önce iki kere daha düşünürsün bundan sonra.

@Kor amacım sataşmak değildi. Kalp kırmak da değil. Hakkını helal et.

En mükemmel en güzel en en en :D:D

Yahu ne bileyim?Cok da önemli degil.
Ne garip bi soru.s

Kiz bak bi sen bende böyle kayitlisin.
Hm sonuç?

Voll behindert.

2.numerolu kızım.:D

A.AAAKIZIM2.

Geri