-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Abi öyle çok uzun olur. Kısaca "kolpa" yazsak?'Kolay yoldan para kazanan' diye olabilir![]()
Sen önce bir Türkçe'yi öğren Dr. Konuyla anlamı uyuşmayan kelimeler ile gelme.Abi öyle çok uzun olur. Kısaca "kolpa" yazsak?
Ses kes @Kor
Bana işlemez bu numaralar.
Kolay paranın kısaltılmışı kolpa mış da bilmem ne. Daha ne anlamlar duyacağız bakalım. Senin neden ibâret olduğunu tartışmayacağım elbet, lâkin bitcoin ile sandığın kadar haşır neşir değilim. Yırtık dondan çıkar gibi alıntılar yapmadan önce iki kere daha düşünürsün bundan sonra.Ya arkadaş "kolay para" nın kısaltılmışı "kolpa". Sen dedin beni böyle kaydedin diye. Sonra bir sürü yok Türkçe yok dilbilgisi.. neyi yanlış yazmışım göster hele. Zora gelince diploma bilmem fasarya. Ben diplomadan ibaret değilim. Kimseye de dolu yada boş demedim. Nooldu bitcoin 400 bin oldu diye mi özgüven geldi birden sana kolaycı kardeşim @Kor
Helâllik bir durum yok, varsa da helâli hoştur. Kaba kelimelerim için de sen kusura bakma.@Kor amacım sataşmak değildi. Kalp kırmak da değil. Hakkını helal et.