Başkasının Arkasından Konuşan İnsan

Konu sahibi son olarak 970 gün önce görüldü
Her ortamda farklı karakterlere bürünerek başkalarının arkasından konuşan, fakat bu söylediklerini bahsettiği kişi veya kişilerin yüzüne söyleyecek cesareti olmayan, nefret edilesi insandır..

Kendisine sorulsa dünyanın en temiz en namuslu en mükemmel insanı olan insandır.. Amma velakin gel gör ki başkasının arkasından konuşacak kadar adi terbiyesiz ve de gereksizdir..

Yüzüne konuşacak cesareti yoktur

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dedikodu boş kafa ürünüdür ,ancak cahil ve boş insanlar birbirlerinin arkasından konuşurlar..

İhtiyaç halinde gıybeti caiz olanlar
1-
Bir haksızlığı, bir yolsuzluğu şikayet için, ilgili mercilere bildirmek.

2-
Etkili ve yetkili birine, (Falanca, gayrimeşru iş yapıyor, buna mani olun) demek.

3-
Bid'at sahibi ile gezen birine, (Onunla gezme, o mezhepsizdir) demek.

4-
Şahitlikte, (Falanca şöyle yaptı) demek.

5-
İnsanları, açıktan günah işleyenlerden korumak için, mesela (O kumarbazdır) demek.

6-
Müslümanları, bid’at ehlinin zararlarından korumak için, bunların kitaplarının ve yazılarının bozukluğunu, sözle veya yazı ile bildirmek. [Bunu yapmak, aynı zamanda dinin emridir.]

Agiz bu torba degil ki buzesin.

Konusan konusur konussun takmam ben onlara mk

Konuşurum .

(Namus gibi kavramları almayalımda içine .)
Kimsenin arkasından konuşmam diyenede gülerim .

Ya guzel ne salliyorsunuz herkes herkesin arkasından iyi-kötü konuşuyor.
Mühim olan nasıl konuştugunuz. Ve kişiye karşı nasıl tavır takindiginiz.

Konuşmasını legal hale getirmek için şikayette bulunan zat aralarda şu cümleyi sık sık çıkarıp masaya koyar;

-Hayır burda olsa yüzünede söylerim , benim kimseden çekindiğim yok !

Ulk.
Yüzüne söylemeye cesareti olmayan insan.

Hoş, kimisi bunu hobi olarak yapıyor/dur.

Şükür ki forumda hiç yok!

Çok şanslıyız. : )))

Zaten hiç kimse hiç kimsenin arkasından konuşmaz. Aaa olur mu caanımm?

Şuan süt dolu küvetimde sırtımı pakize suda'ya keseletiyorum. Bir yandan da dedikodunu yapıyoruz. En çokta Pakize yapıyor dedikodunu. Bamya diyor.

pakizeyi okuyana kadar ibre 180 deydi ama sonra R yaptım :gamer: midem bulandı ben afk

Bir de bunun arkadan konuşanların arkasından da konuşan tipleri var =)

Geri