Baskanlik sistemine Hayir diyen Halk

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Cahil insanlara mikrofon uzatıp neden evet diye sorduklarında alınan saçma cevapları izlediğimde de aynı şeyi söylemiştim. Bu video için de aynı şeyi söyleyeceğim.

Şu mikrofonu uzatan muhabir bozuntuları, açsınlar da kıçlarına gülsünler.

Herkes, bir şeyler bilmek zorunda değil. Bir şey bilmiyor diye dalga geçeceğimize veya o mikrofonu uzatacağımıza, bildiğimiz şeyleri anlatsak, adam için çok daha verimli bir işe imza atacakken, işin kolayına kaçıyoruz. Kaçarız tabi. Bel altı vurma fırsatı bir daha elimize geçer mi hiç.

Unutmayın. Benim oyum, dağdaki çobanın oyuyla aynı.

10 saniye baktım. Gerçekten gereksiz bir konu bunu hayır diyen bir insan olarak söylemiyorum. Evet için de açılsa bu konu aynı sözleri sarfedecektim. Bunu yapan da bundan zevk alan da resmen içler acısı.

Cahil insanlara mikrofon uzatıp neden evet diye sorduklarında alınan saçma cevapları izlediğimde de aynı şeyi söylemiştim. Bu video için de aynı şeyi söyleyeceğim.

Şu mikrofonu uzatan muhabir bozuntuları, açsınlar da kıçlarına gülsünler.

Herkes, bir şeyler bilmek zorunda değil. Bir şey bilmiyor diye dalga geçeceğimize veya o mikrofonu uzatacağımıza, bildiğimiz şeyleri anlatsak, adam için çok daha verimli bir işe imza atacakken, işin kolayına kaçıyoruz. Kaçarız tabi. Bel altı vurma fırsatı bir daha elimize geçer mi hiç.

Unutmayın. Benim oyum, dağdaki çobanın oyuyla aynı.

Hepsini seyretmedin galiba mesudum. Sonlarinda gayet ciddi yorumlar var.

Geri