Başkanlık sistemine ''hayır'' diyecek olan ünlüler

• Kullanıcı Emare
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 15 saat önce aktifti
evetçileri açtım hayırcıları açmazsam ayıp olur diyerek, buyrun...

[YOUTUBE]dxDva5Qczxg[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]AUz9KkinzdM[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]1XhelDhnMwA[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]KdkhFe_lluM[/YOUTUBE]

demet akalını beklemiyordum. gerisi sevdiğim isimler. bakalım kaçının kariyeri bitecek.

edit: Fındık Kurdu bininci mesajımı buraya atmışım hadi iyisin

Hayırcılar arasında Atatürk'te varmış!
Sessiz sinama diyeceğim ama
Barış manço nun fon müziği bozuyor

bittiniz oğlum siz..:))

düzenleyelim..reklamdaki dizi de bitti gecmiş olsun..:))

düzenleyelim..reklamdaki botlarda sallarda taytlarda bitti..:))

düzenleyelim..limitsiz hosting bitti abi sakın paranızı yatırmayın..:))

düzenleyelim..ironi tekstil üzgünüm reklam vereceğiniz yere dikkatedin..:))

düzenleyelim..başkent iletişim alın abi bunları içeri:P

düzenleyelim..obezite cerrahisi-doç.dr.ismail yaman sende bittin..:))

aynı konular hep ya bıkıcaz daha şimdiden

14 yıldır tek hükümet, tek iktidar ama sonuç :
muhtaçlik orani artti,
kişisel borçumuz artti,
işsizlik artti,
terör artti ve bölünme riskiyle karşı karşiya gelmek üzereyiz...

videoları 12 yaşındaki bir çocuk hazırlamış olmalı. "dihi inciki piylişimlirindin diliyi hiyir diyiciğini bildiğimiz inlilir"

ulan survivora çevirdiniz iyice ülkeyi. kulis yapıp durmayın üç kağıta dökmeyin işi. kimse neye oy vereceğini sizden öğrenecek değil. ooo athena hayır diyor ben de hayır diyeyim ya da efendim murat boz son derece yakışıklı ve kızların kendisi için çıttırdığı bi erkek evet diyorsa ben de aynı safta olmalıyım diyen bir zihniyet mi var zannediyorsunuz? koyun mu ulan bu millet? yer mi lan anadolu çocuğu? bu videoların amacı ne? bu insanların kararı neden bizi ilgilendiriyor?

videoları 12 yaşındaki bir çocuk hazırlamış olmalı. "dihi inciki piylişimlirindin diliyi hiyir diyiciğini bildiğimiz inlilir"

ulan survivora çevirdiniz iyice ülkeyi. kulis yapıp durmayın üç kağıta dökmeyin işi. kimse neye oy vereceğini sizden öğrenecek değil. ooo athena hayır diyor ben de hayır diyeyim ya da efendim murat boz son derece yakışıklı ve kızların kendisi için çıttırdığı bi erkek evet diyorsa ben de aynı safta olmalıyım diyen bir zihniyet mi var zannediyorsunuz? koyun mu ulan bu millet? yer mi lan anadolu çocuğu? bu videoların amacı ne? bu insanların kararı neden bizi ilgilendiriyor?

Eskiden sanatçılar böyle şeylere karışmazdı şimdi neyin ensi anlamıyorum yok o evet diyor yok bu hayır diyor bunun peşinden gideyim haklısın valla iyice oyuna çevirdiler işi

ünlülere veya ona buna şuna göre değişiyorsa fikirler durup bi düşünmeli o kişi, kendi aklıyla neyin doğru neyin yanlış olduğunu seçemiyorsa zaten olgunlaşmamıştır o kişi. çocuktur büyük ihtimalle. veya bi çıkarı da olabilir, bilemem.
kişilere göre fikirler değişsin diye değil merak edilir falan diye açtım sadece konuyu :))

ünlülere veya ona buna şuna göre değişiyorsa fikirler durup bi düşünmeli o kişi, kendi aklıyla neyin doğru neyin yanlış olduğunu seçemiyorsa zaten olgunlaşmamıştır o kişi. çocuktur büyük ihtimalle. veya bi çıkarı da olabilir, bilemem.
kişilere göre fikirler değişsin diye değil merak edilir falan diye açtım sadece konuyu :))

yok yengem benim tepkim videoları hazırlayanlara zaten :hi:

Herkes birey olarak özel diyoruz lakin günlerdir değeri çok yüksekmişçesine ve toplumun kararını etkileyecekmiş gibi ünlülerin vereceği oyları kamuoyuna sunmak da reklam peşinde koşmaktan başka nedir? Fındık Kurdu arkadaşım elçiye zeval olmaz, sana bir lafım yok da bunları hazırlayıp insanların önüne sunanlar da saçma sapan bir iş peşinde. Ünlülerin oyları milleti bağlamaz. Herkes ne yapacağını bilir.

Videoyu hazırlayanı ben beğendim
Adam zeki,
İlk partili cumhurbaşkanımız Atatürk'ü de
Hayırcılar arasına arasına ustaca kaydırmış,
Her hayırcıdan sonra Atatürk
Atatürk'ü hayırcılar arasında görünce
Çok etkilendim
Hayır mı desem aceba

Hayır diyenlerin Atatürk paylaşımları olduğunu hala fark edememis :T:

+Helal la. :D

Hiç kimsenin evet ya da hayır demesi kararımı zerre etkilemez .. Hele hele fanatik evetçi ve hayırcı sığırların iğrenilesi tepkileri hiç etkilemez .. Bu karar inatla verilecek bir karar değil idrakla verilecek bir karardır ..

Geri