Uzun süredir başkanlık konusu dillendiriliyor. Başkanlık sisteminin ülkemize uygun olup olmadığı belli değil. Tam başkanlıkmı yarı başkanlık mı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dünyanın çeşitli ülkelerinde başkanlık sistemi uygulanıyor başarılılarmı senceÜlkemiz gibi gelişmemiş toplumlar da başkanlık diktatörlüğe dönüşür.
Faşizme dönüşen yönetim ile beraber yıkıcı etkileri olur. Hem Türkiye hemde dünya için hayır diyorum.
Türkiye çok şiddetli bir 2016 geçirecek tekrar seçim bile gündeme getirilmeye başlandı.
Yakında olacaklar için RTE ve AKP'nin tek umudu başkanlık, yaptıklarının cezasını çekmelerini sabırsızlıkla bekliyorum
Avatarda meme görünce herkes kadın bu kurabiye canavarlarına göre
Başkanlık sistemini AKP istiyorsa kötü bi şeydir. Eğer CHP, MHP yada HDP isteseydi iyi bişey olurdu kesin. O yüzden başkanlık sisteminin ne olduğu ile ilgilendiğimden çok, kimin istediği ile ilgilenip iyi bişey yada kötü bişey diyorum.
Forumda Obama'ya Amerikan başbakanı diyen insanların başkanlık sistemi hakkında yorum yaptıklarını görünce de ayrı eğleniyorum tabii. Cahilce de olsa ülkenin mizah seviyesini yükselttikleri için teşekkür ediyorum kendilerine. Düşünsen böyle bir espri gelmez insanın aklına.