Oggy
Platin Üye
soluksuz okudum 7 sayfayı....... cimere göndermelik bi konu olmuş........
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne cimer mi oyumuz bellisoluksuz okudum 7 sayfayı....... cimere göndermelik bi konu olmuş........
Haklısın canı yükseldim birazNiye gavga ediyonuz?
Ayip.![]()
Euroyla çalışmıyoruz bro, dolar akıyo.Biraderim bu forumda fetö öven arkadaşlar yok muydu? .dd biz hayal mi gördük hepimiz : D
Beşiktaş öğrenci yeri sen gel ben doğru dürüst yerlere götüreyim eurona layık .d
Hatem ilk şişenin yarısını göremez, klasik fizik. Olur yaparız .)Euroyla çalışmıyoruz bro, dolar akıyo.
Beşiktaşta oturuyorum o yüzden oraya çağırdım. Mekan farketmez Hatemi da çağırırız alem muhabbet görsün. 2 birayla sarhoş olanlardan değilsindir inş
Belediyenin satış noktası CHP nin beceriksizliği seçilirlerse bu kuyruklar her yerde olur@ibadeath bak mesela asağıdaki durumdan dolayı Erdoğan gitsin diyorum. Bu sadece bir tanesi onlarca nedeni var daha.
![]()
Emekliler buz gibi havada kuyrukta: Geçinemiyoruz, ucuz et almaya geldik
Ankara'da hava 0 derecenin altında ve kar yağışlı... Ayda yılda bir sofrasına et koymak isteyen vatandaşlar kuyruklarda beklemeye devam ediyor.www.sozcu.com.tr
Sen niçin hala Tayyibi seçiyorsun, kalsın diyorsun? Sırala şu nedenlerini.
İktidar insanları öyle fakirleştirdi ki artık belediyeler halka ucuza et satmak için uğraşıyorlar.Jelediyejin
Belediyenin satış noktası CHP nin beceriksizliği seçilirlerse bu kuyruklar her yerde olur