Başkan adayı olmayan muhalefetin seçimleri kazanacağını açıklaması

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Biraderim bu forumda fetö öven arkadaşlar yok muydu? .dd biz hayal mi gördük hepimiz : D
Beşiktaş öğrenci yeri sen gel ben doğru dürüst yerlere götüreyim eurona layık .d
Euroyla çalışmıyoruz bro, dolar akıyo.
Beşiktaşta oturuyorum o yüzden oraya çağırdım. Mekan farketmez Hatemi da çağırırız alem muhabbet görsün. 2 birayla sarhoş olanlardan değilsindir inş

Euroyla çalışmıyoruz bro, dolar akıyo.
Beşiktaşta oturuyorum o yüzden oraya çağırdım. Mekan farketmez Hatemi da çağırırız alem muhabbet görsün. 2 birayla sarhoş olanlardan değilsindir inş
Hatem ilk şişenin yarısını göremez, klasik fizik. Olur yaparız .)

@ibadeath bak mesela asağıdaki durumdan dolayı Erdoğan gitsin diyorum. Bu sadece bir tanesi onlarca nedeni var daha.

Sen niçin hala Tayyibi seçiyorsun, kalsın diyorsun? Sırala şu nedenlerini.

Son düzenleme:
Jelediyejin
@ibadeath bak mesela asağıdaki durumdan dolayı Erdoğan gitsin diyorum. Bu sadece bir tanesi onlarca nedeni var daha.

Sen niçin hala Tayyibi seçiyorsun, kalsın diyorsun? Sırala şu nedenlerini.
Belediyenin satış noktası CHP nin beceriksizliği seçilirlerse bu kuyruklar her yerde olur

Jelediyejin

Belediyenin satış noktası CHP nin beceriksizliği seçilirlerse bu kuyruklar her yerde olur
İktidar insanları öyle fakirleştirdi ki artık belediyeler halka ucuza et satmak için uğraşıyorlar.
Sen diyorsunki, belediye böyle bir satış noktası açmasın ve millet aç evinde otursun ki ekonomist Tayyibin foyası ortaya çıkmasın.
Madem emekliler rahat et alıyorsa neden bu kış ortasında buz gibi havada et almak için kuyrukta bekliyor canım söylermisin?
Askıda ekmek projesi de mi CHP'nin eseri canım yoksa yaveriniz "kan emicinin" mi?

Geri