Başkalarının Hayatına Burnunu Sokan İnsanlar

X
  • Kullanıcı Xena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Burunları çok geniştir lagar kapağı gibi.

Samimiyetimle yazıyorum hiç merak etmediğim şey. Bana sorulduğunda bile yorum yapmaktan kaçınıp konu değiştiriyorum.

Kendi hayatıma o kadar odaklı yaşıyorum ki, burnumun ucunu göremeyecek kadar ilgisizim.

Kendi hayatında hiçbir şey olmayan insanlardır. Kayda değer bir şey yaşasalar kimsenin hayatı ile ilgili yorum yapamazlardır sanırım.

Kendi hayatini unutmak icin kendine kurban seçenlerdir.
Kötü insanlar sizi.

Kendi hayatına bakmadan,kendi eksikliklerini ve zayıflıklarını bilmeden her şeyi bildiğini zannettiği için haddini de bilmeyen insancıkların yaşam hobisi.
Böylece kendilerine bir varoluş amacı bulurlar.

Kendi hayatlarina yapılınca eleştirip aynı şeyi yapan insan topluluğudur ^-^

Boş insanlardır tüm işleri güçleri başkalarını izlemekle geçer ilave olarak dedikoducularla da kardeştir bu tip insanlar ...sevimsizlerr sizi..
her-seye-burnunu-sokan-insan_492445.jpg

Çok cvar cok

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendi hayatlarına bakmadan,başkalarına laf söyleme hakları olduğunu sanan varlıklardır.

Bence Sevdiğinden Kaynaklanıyor,Ben Öyle Bakıyorum. Yoksa Herkes Mezara Tek Giriyor,Hatalarını Söylemesi,Sana Akıl Vermesi Kötü Niyetli Algılanmamalı.

"-başkaların hayatlarına burnunu sokan insanlar" kendi hayatlarını şekillendiremeyen, şekillendirmek istedikleri hali diğer insanlara dikte etmeye çalışan insan grubuna verilen genel isimdir. Bu bağlamda, "-tecrübe, yaşanmışlık" gibi klişe yargıların arkasına saklanan, olumlu örnekleri de sırf kıskançlık adına onaylamayan tiplerdir. Keşke bu tarz insanlar için bir soykırım olsa, ne güzel de olurdu.

burunları qarışdıranlar var

Geri