Başkalarının Anlattıklarından Dolayı Birine Karşı Düşünceniz Değişir mi?

Konu sahibi son olarak 2617 gün önce görüldü

Başkalarının Anlattıklarından Dolayı Birine Karşı Düşünceniz Değişir mi?

• Evet Degişir

Kullanılan: 2 6.5%
  • Hayır Degişmez

Kullanılan: 17 54.8%
  • Bazen

Kullanılan: 10 32.3%
  • Diger

Kullanılan: 2 6.5%

• Kullanılan toplam oy
    31
Kimin anlattığına bağlı olarak değişebilir.

anlatanın ve o birinin kim olduğuna göre değişir

Önceden tanıyorsam ve iyi biliyorsam eğer söylenen şeyler kafamı kurcalar ama çok da etki etmez. Ama önceden tanımıyorsam ön yargılı yaklaşmama sebep olabilir.

Değişmez ki değişmesi saçma olur. Kişilerin kişilere karşı bakış açıları veya menfaat temin etmelerinden dolayı tavırları da farklı olabilir. Bu yüzden kendi bildiğimi düşünür uygularım.

Kime göre neye göre değişebilir. Değişmeyedebilir. :umursama:

Tavırlarım değişmez, biraz gözlemlerim, duyduklarımda doğruluk bulursam ona göre hâl takınırım.

Değişir
Geçmişteki ilişkilerimi hatırlar
onlarla bağdaştırmaya çalışırım
Yeni diyoloğlarımla harmanlar
Hamlemi yaparım

Değişir

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Değişmez. Durduk yere kimseye biri için tavır almam. Mutlaka bir ofsaytı olmuştur bana karşı.

Anlatan kişi güvenilirse eğer değişebilir. Genellikle hiç kulak asmam, kendi değerlendirmemi yaparım.

Adam bütün forumun biyografisini özet geçtikten sonra o kişilerin ayağına halı seriyor şuan diğer bir kadın ise anlattıklarının yalakası o yüzden kim ne anlatırsa külahıma anlatsın artık hiç değişmedim kimseye karşı anlatanlara kulak asmayın menfaatleri yönünde ilerliyorlardır.

Değişmedi.
Anlatanları da anlatanlar çok olduğu için...
Neyyyyseee...

O değil de bende niye bu kadar çok gereksiz bilgi var ya????

Anlatanin kim olduğu önemli. Uyuduğum konularda beni uyandiran birkaç cana sahibim. Geri kalan anlatilanlar dedikodudur, itibar etmem.

Geri