Baskalarin Hayatına Karışan İnsanlar

Konu sahibi son olarak 2917 gün önce görüldü
Ozel hayatın dokunulmazlığı ilkesinden bihaber olan insanlardır.

Kendisinin cok bildigini sanıp birtek o yaşamış görmüş havasındaki gevşekler.

Sadece türklerde olan bir özelliktir.

Bkz: Metrobüs Saldirisindaki Bayanın Genç kızın tercihlerine karışması ,laf söylemesi

Bana da bu başlığı uyandirdi bu olay

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendi hayatındaki aksaklıklarla başa çıkamayınca, bunun hıncını başkasından çıkaran insandır.
Aslında üzülecek haldedir.

adı üstünde başkalarına
bana değil

Kendi hayatındaki bir çok sorunu halledemeyen ancak burnunu illa sorunun içine sokan tiplerdir.

Sokrates ''Kendini Bil! '' ilkesi ile bir ahlaki öğütte bulunuyordu.
Çok şey bilme, kendini bil kafi.

Eleştirel yaklaşanlara ve başkalarının hayatı hakkında konuşanlara tahammül edemiyorum bırakın karışanları.

En nefret ettiğim durumdur. Herkes bilip bilmeden konuşur genelde zaten bende takmıyorum.

Mesela benim hayatıma karışmayan kimse yok.komşu aynur teyze bile takip ediyo.geçen yine sabahın köründe çıkmış balkona Ahmetcim nere gidiyorsun diyo dedim aynur teyze beni oyalama sabahın köründe atomu parçalamaya gidiyorum.yokmu o her sabah her akşam enterasan soruları bayılıyorum

Mutsuzdurlar çünkü , kendilerine ortak arıyorlardır

Birazcık bir hayat tecrübesi edinmişler, yada birazcığını değerlendirmişler ve onu da sizinle de paylaşmak istemişler. Bunda neden kötü niyet arıyorsunuz. Onlar sizin için endişeleniyorlar ve size yol göstermek istiyorlar. Teşekkür edin, elini öpün ve yolunuza bildiğiniz gibi devam edin.

bu hayat senin mi
hadi canım

Geri