Başka hiç kimse yapamazdı ...

• Kullanıcı Dem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İtiraflar ve Anılar
Konu sahibi son olarak 22 gün önce görüldü
İtiraf ediyorum 10 yıl gibi uzun bir süre sanal alemden uzak kalmışken yeniden böyle bir platform oluşturup bana gel diyen Alper dışında kim olursa olsun beni ikna etmeyi başaramazdı ;)
Eski arkadaşlarımla aynı platformda yeniden birlikte olmaktan çok mutluyum. Bütün gün öyle duygulandım ki gözlerim dolu dolu ağlamaklı dolaştım. Öğrencilerim bile merak etti neyim olduğunu :)

Çok teşekkür ederim Alper :)

Kırmayıp sorgusuz sualsiz geldigin için ben teşekkür ederim. İyiki burdasın.

• Beğen
Tepkiler: Dem
Alper,hangi Dem arkadaşımız? İki tane kişi tanıyorum çünkü bu nickte.
Biri bizim eskiden bulunduğumuz forumda biri de şuan olan malum forumdaki Dem arkadaş.
Eski forumdaki Dem mi?
Çok karışık konuştum ama anladığını umut ediyorum lol
Hoş geldin bu arada,baya olmuş gerçi de konuyu merak ettiğim için de yazayım dedim.

@Alper,hangi Dem arkadaşımız? İki tane kişi tanıyorum çünkü bu nickte.
Biri bizim eskiden bulunduğumuz forumda biri de şuan olan malum forumdaki Dem arkadaş.
Eski forumdaki Dem mi?
Çok karışık konuştum ama anladığını umut ediyorum lol
Hoş geldin bu arada,baya olmuş gerçi de konuyu merak ettiğim için de yazayım dedim.

15 Sene önceki Dem Aze :) FS deki

• Beğen
Tepkiler: Aze
Hoşbuldum Aze çok teşekkür ederim =) Evet eskilerden tanıdıklardan görmek çok güzel =)

• Beğen
Tepkiler: Aze
Mesala beni hiç kimse istemediğim bir şeye ikna edemez.icten içe hadi nolur beni ikna et filan derim dua edip adaklar adarım

• Beğen
Tekrar hoş geldiniz o halde

Çok hoşbuldum teşekkür ederim :)

---------- Post added 04 Şubat 2020 at 13:06 ----------

@Alper ıkna edıcı yeteğin mı var :d

Mesala beni hiç kimse istemediğim bir şeye ikna edemez.icten içe hadi nolur beni ikna et filan derim dua edip adaklar adarım

Bazı insanlar vardır sonsuz güvenir ve ne derse sorgusuz yaparsınız. Konu bu aslında :)

o zaman napıyoz alperi alkışlıyoz :ppp

• Beğen
Alper bey 15 sene ne kadar uzun yaa
Gençliğiniz forumda geçmiş.

Geri