Başka dinden birisiyle evlenir miydiniz?

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 898 gün önce görüldü
Aslında hep benimkinden farklı bir inanca sahip eş istedim. Bakalım nasip mi? kısmet mi?

Akıllı bir adam bir gün şöyle demiş, "Gönül Ferman Dinlemez".
Mümkün oldukça "Hayır" diyorum. Başka dinden olması, dinsiz olamsından iyidir diyorum. Hatta kendi dinimden olanlar arasından bile seçiciyim. Tütün mamulleri tüketen asla olmaz. Ama o adam kafamı karıştırıyor.

Dinden önce benim için insanlığı önemli. Araplarda müslüman ama insan değiller.

Özellikle Rus olursa evlenirim.(tabi nasıl anlaşacaksak orasıda ayrı bir dert) Vikings dizisinde ki bishop heahmund'n içinde ki inancını kaybetmediği gibi inanç olduğu sürece fark etmez. :D

Farketmez. Adam olsun merhamet ve sevgi dolu olsun. Sorumluluklarını bilsin.
Aynı dili konusmamıza gerek yok.
Ezildikten sonra hepimiz aynı şarabız.

Evlen /E/ mem .... Maalesef !...

Evliliği filan geç ama bundan sonra tüm flörtözlerimi başka dinden filan seçeceğim islamik karılar muamezekâr yapıma ters geliyor demek ki benim muamezekârlığım başka bi' şeyin muamezekârlığı, aydınlandım yazarken.​

millet evleniyor
bizim bi gerdeğe girmediğimiz kalıyor
bu ne lan

Farlı dinden ve farklı kültürden birisiyle evlenenlerin çoğu bir noktadan sonra ayrılıyor. Herkes kendi açısından haklı oluyor. Bu beni korkutuyor. Bir de kutlanacak bayramlar çoğalıyor.. Garip insan işi değil o kadar sık hediye almak. Tabii gönül ferman dinlemezmiş. Kısmet neyse ona boyun eymek düşer. Allah'ın yazgısına karşı çıkmak bize uymaz. Herkes için, kendisi için en hayırlı olanı dilerim.

kızları ayırmıyorum
ama evlenmek bana göre değil

Ben onu dinden çıkarırım zaten. :) Yoksa siz hala dinsizleştiremediklerimizden misiniz?

Geri