Başka birine aşık olduğunu düşünüyorum

Katre

...
Elmas Üye
Size büyük bir çaresizlik içinde yazıyorum. Bunları yazmak inanın çok zor. Uzun yıllardır evliyim. Eşimle evliliğimizde zaman zaman iniş çıkışlar yaşadık; gün geldi birbirimizi yıprattık ama birbirimizi hep sevdik yaşımız ilerledi, kaç yıldır sakinledik huzura kavuştuk dediğimizde son zamanlarda eşimle aramızda garip bir soğukluk hissetmeye başladım. Eşim eskisi gibi benimle ilgilenmiyor, sürekli dalgın ve uzak. Telefonda gizli gizli mesajlaşmalar yapıyor, bana açıklamadığı buluşmaları oluyor.Bir tuhaflaştı İçimde kötü bir his var… Karımın başka bir erkeğe ilgi duyduğunu, hatta aşık olduğunu düşünüyorum. Bu düşünce beni kahrediyor ama açıkça da soramıyorum daha kötü bir gerçekle yüzleşmekten, aldatıldığımı öğrenmekten çok korkuyorum. Delil gibi bir şeyim yok sadece davranışlarındaki değişim beni böyle düşünmeye itiyor. Ne yapmalıyım sizce? Onu bu konuda sıkıştırmalı mıyım? İçim içimi yiyor ne karar vereceğimi bilmiyorum. Bana bir yol göstermenizi içimi ferahlatmanızı rica ediyorum...

yoSun

ミ★ Beşiktaş ★彡
Yönetici
Developer
Evli insanların başka bir kadın veya erkekle takılmasının izahı yok. Boşan kopart tamamen bağlarını napıyorsan yap. Ama evli iken iğrenç mide bulandırıcı .

Lefty

Özel Üye
Evlilerin peşinde koşan da evli olup eşini aldatan da aynı şekilde hatalı ancak aldatıldığını bile bile kabullenen de hatalı, bu tip insanları hayatınızda da yakın çevrenizde de tutmayın ve zaten yaptıklarından utanmasalardı, gizli saklı iş çevirmeye çalışmazlardı.

Thalassa

Yönetici
Admin
belki sadece telefonundan smut romanlar okuyor ve kiz arkadaslariyla gun yaparak, bunlari konusuyorlar :emoji_kissing: :d olabilir mi? olabilir :d

Xasthur

Platin Üye
Burada yazilanlarda yasayicimiza ulasiyomu merak ediyorum?
Ve yasayici erkek mi? Kadin mi? Bunu nereden anladiniz? Ben anlamadim cunku. Atladigim bir yer var sanirim okurken...
@Katre

ismail89

Platin Üye
Olgunlaşamamış insanlar her zaman bir şeylerden şüphe duyar. Bazen olabiliyor da tabi. Hafiye tutsun.

Lefty

Özel Üye
Burada yazilanlarda yasayicimiza ulasiyomu merak ediyorum?
Ve yasayici erkek mi? Kadin mi? Bunu nereden anladiniz? Ben anlamadim cunku. Atladigim bir yer var sanirim okurken...
@Katre
Bu cümleden erkek olduğunu anlıyoruz. :)

"Karımın başka bir erkeğe ilgi duyduğunu hatta aşık olduğunu düşünüyorum."

VERA

Altın Üye
Eger dusundurtuyorsa , oyledir .
Aksini pek gormedim.

Serçe

Elmas Üye
Keşke aşk olsa aşk mesk yok herşey tensel bir merak ve yaşadığımız dönem sıkıntılı evrene kötü mesajlar iletmeyin aninda size dönüyor :emoji_nerd:

Lefty

Özel Üye
Keşke aşk olsa aşk mesk yok herşey tensel bir merak ve yaşadığımız dönem sıkıntılı evrene kötü mesajlar iletmeyin aninda size dönüyor :emoji_nerd:
Evrene mesaj yollamak olarak değil de şöyle bir durum var ve eski öğretilerde de yazar; Bir insanın kötülüğünü isteyen, kendi kötülüğünü hazırlar çünkü şayet kötülüğü istenen kişi gerçekten de kötü niyetli biri değilse dilenen olumsuzluk her ne ise kaynağına geri dönüyor.

Üst Alt