Basit kahvaltılık acuka tarifi

• Kullanıcı Sade
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yemek Tarifleri
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Biber şalcası
Süzme peynir
Ceviz
Sarımsak
Baharat
Zeytinyağı

Hepsini robottan geçiriyoruz damak zevkinize göre içerik ölçüsünü ayarlayabilirsiniz. Sabahları mis gibi ekmeğe sürüp yemelik.

20200416_211710.jpg

oyy babanem bir yapardı bunu varya parmak ısırtırdı adama

Bunun peynirsiz olanı var bizim soframızda. Çemen diyoruz adına ve müthiş bir şey. İçeriğinde birkaç ufak fark olabilir.

Ben böyle iğrenç, böyle rezalet bir şey masama almazdım, arkadaşlar, böyle kötü tercihler yapmam, ben gittiğimde ufak masa 2-3 kişilik hazırdı, orada da rezalet, içinde ceviz bile bulunmayan acuka vardı.

Acuka, fakir avuntusu kadar kötü bir şey. Bir halt yok içinde, hiçbir dokunuş yok, ben böyle pespaye bir şey görmedim.

Bunu sabah yiyeceğinize gidin yarinizin kıçını yalayın.

Aynı malzemelere malzeme miktarına göre kuru domatesi (sıcak suda bekletilerek yumuşatılır) ekleyerek bızzzt yaptığımızda daha iri taneli yine ekmeğe sürmeli koyu kıvamlı bir acuka elde ediyoruz. Bu da güzel, tavsiye ederim. Ben biraz kimyon ve eser miktarda kekik ekliyorum, sarımsağı kırıyor. Sarımsaksız da olur ama bunun p… (sorry) sarımsak bence:d

çay simit değil miydi bu
üçgen peynirle güzel olur

Aa sade’ninkinde peynir de varmış, ona dikkat etmemişim. Benim tarifimde peynir yok ama yakışır gibi geldi.

Acuka kötü ya sevmiyorum sabah kahvaltılık soslar var ama ACI olmalı ne anladim ben bu işten yaaa

Geri